İlke Otomotiv günde 10 araca onarım hizmeti verdi

İlke Otomotiv, 27 Temmuz'da yaşanan dolu felaketinden sonra günde 10 araca bakım-onarım hizmeti verdi.

Abone ol

Boya hasarı oluşmamış göçükler için kullanılan yeni yöntem ile kaporta ve tampon göçükleri aracın boyasına dokunmadan, çekiç kullanmadan, hızlı ve ekonomik bir şekilde onarılabiliyor.

Gebze'de faaliyet gösteren AUTO KING bayii İlke Otomotiv, 27 Temmuz'da İstanbul'da yaşanan dolu felaketinden sonra bu teknikle günde 10 araca bakım-onarım hizmeti verdi.

Dolu felaketinden bu yana 300'den fazla aracın teslimini yaptıklarını söyleyen İlke Otomotiv Genel Müdürü Erhan Ürey, daha önce araçta oluşan hasarın giderilmesi için hasarlı bölmenin değiştirilmesi gerektiğini, ancak artık dolunun neden olduğu hasarın boya bozulmadan düzeltilebildiğini söyledi.

2012 ve 2014 yıllarında da yaşanan şiddetli dolu yağışları sonrasında 2000'den fazla aracın onarımını yaparak bu alanda tecrübe kazandıklarını dile getiren Üney, "İstanbul'da son yaşanan dolu felaketi sonrasında geçmişteki tecrübemizin getirdiği yoğun bir taleple karşılaştık. Günde en az 10 araç olmak üzere son bir ayda 300'den fazla aracın onarımını yaparak müşterilerimize teslim ettik" dedi.

Borsa İstanbul'dan bir rekor daha! İstanbul Valisi Davut Gül'den 1 Mayıs açıklaması Londra'da kılıçlı saldırı: 5 yaralı Bakan Ersoy'dan Formula 1 müjdesi, tarih verdi "Sene sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz"