‘GPC Pulses Contract No.1’in Türkçe versiyonu yayınlandı

Firmaların kendi aralarında kullanması için yayınlanan bu sözleşme, alıcı ve satıcı firma arasında adil bir anlaşma zemini hazırlıyor.

Abone ol


The Global Pulse Conferederation (GPC), ‘GPC Pulses Contract No.1’ adı altında bir sözleşme yayınladı. Firmaların kendi aralarında kullanması için yayınlanan bu sözleşme, alıcı ve satıcı firma arasında adil bir anlaşma zemini hazırlıyor. Dokuz dilde hazırlanan sözleşme, artık Türkçe versiyonuyla firmaların yararlanması için yayında.

Akdeniz Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı olan ve aynı zamanda GPC’nin de Başkanlık koltuğunda oturan Hüseyin Arslan, “GPC, yoğun ve takdirle karşılanacak çalışmalar sonucu, tüm dünyadaki bakliyat ihracatçısı ve ithalatçısı firmaların kullanması amacıyla bir sözleşme hazırladı” açıklamasını yaptı. İngilizce, Çince, İspanyolca, İtalyanca ve Almanca versiyonları hazırlanan bu sözleşmenin, Türkçe olarak yayınlanmasının kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyen Arslan, “Gerçekleştirdiğimiz çalışmalar sonucu firmalarımızın, bu sözleşmeden optimum seviyede yararlanabilmesi için Türkçe versiyonunu hazırladık” dedi. Sözleşmenin Türkçe halinin GPC internet sitesinde de yayınlandığını ifade eden Arslan, “Firmalarımız, sözleşmenin Türkçe haline GPC internet sitesi üzerinden istedikleri an ulaşabilecekler” bilgisini verdi.

BRICS kendi merkez bankasını kuruyor Nintendo'dan 490,6 milyar dolar net kar İlaçta ‘tersine’ kaçakçılık uyarısı Bir sigara grubuna daha zam geldi! En ucuz ve en pahalı sigara kaç TL? Armada Gıda, yeni yatırımlarla globalde pazar payını artıracak