BURULAŞ'ta genel müdür değişti

BURULAŞ’ta Levent Fidansoy’un yerine genel müdürlüğe Mehmet Kürşat Çapar getirildi.

Abone ol

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin iştiraki olarak ulaşım yatırımları alanında faaliyet gösteren BURULAŞ’ta Levent Fidansoy’dan boşalan genel müdürlük koltuğuna Mehmet Kürşat Çapar oturdu.

BURULAŞ’ta bir genel müdür değişimi yaşandığını ve İstanbul’dan getirdikleri yeni ekibin bugün göreve başlayacağına dikkat çeken Başkan Aktaş, “Kesinlikle ve kesinlikle Bursalıların daha rahat ve sağlıklı şekilde ulaşımı için gayret ediyoruz. Toplu ulaşımla alakalı bir miktar ucuzlama da söz konusu olacak” dedi.

Yeni genel müdür dün yapılan Yönetim Kurulu toplantısından sonra resmi olarak görevine başladı.

Mehmet Kürşat ÇAPAR kimdir?

İstanbul Teknik Üniversitesi Elektrik ve Haberleşme Mühendisliği bölümünden mezun olan Çapar, Marmara Üniversitesi'nde Mühendislik Yönetimi dalında yüksek lisansını tamamladı. İş hayatına Ar-Ge mühendisi olarak başlayan Çapar, İstanbul’da kullanılan Akbil-İstanbul Kart ekibinde görev aldı. 2011 yılında AVD Teknolojik Çözümler’i kuran Çapar, haberleşme merkezli pek çok projede yer alıyor.

Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldikten sonra kurumda değişim süreci başlatan Alinur Aktaş, Bursa'da sorunlar yaşanan toplu ulaşım sisteminin başında olan BURULAŞ Genel Müdürü Levent Fidansoy'un istifasını istemişti. Fidansoy'un bu talebi reddetmesi üzerine yönetim kurulu hareket geçmiş ve Levent Fidansoy kurul kararıyla görevinden alınmıştı.

İstanbul Valisi Davut Gül'den 1 Mayıs açıklaması Bakan Ersoy'dan Formula 1 müjdesi, tarih verdi "Sene sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz" Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Yargıtay'da başkan 29'uncu turda da seçilemedi