TÜKSİAD, şube ve temsilciliklerini yaygınlaştıracak

TÜKSİAD’ın ulusal ve uluslararası temsilcilik ve şubeleşme hususunda aşamalar kaydettiğini ifade eden Yönetim Kurulu Başkanı Aslantürk, çok yakın zamanda da şube ve temsilciliklerini yayınlayacaklarını belirtti.

Abone ol

Sabiha Toprak

Tüm Kobi Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜKSİAD), üyeleri ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. TÜKSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Aslantürk, yeni katılacak üyelere, derneğin geçmişte yaptığı faaliyet ve etkinlikler hakkında bilgi vererek yakın dönem projelerinden bahsetti.

Aslantürk, özellikle bu sene içerisinde TÜKSİAD’ın ulusal ve uluslararası temsilcilik ve şubeleşme hususunda aşamalar kaydettiğini ifade eden Aslantürk, çok yakın zamanda da şube ve temsilciliklerini yayınlayacaklarını belirtti. Aslantürk, ”başarılı işlere imza atmanın derneğe ilham verdiğini ve bu amaç doğrultusunda tek çatıda toplandıklarının altını çizdi. Bu tür toplantıları artırarak verimli ikili iş görüşmelerinin de yolunu açmak istiyoruz. Ülke ekonomisine ciddi katkıları olacak başarılı iş birlikteliklerinin temellerini bu toplantılarda atmayı amaçlıyoruz. TÜKSİAd’ın üye profilini çeşitlendirmek ve daha da güçlendirmek için etkinlik, eğitim, seminer, yurt dışı organizasyonları ile ilgili çeşitli projelerimiz var ve bunları hayata geçirmeye başladık” şeklinde konuştu. Özellikle bu sene içerisinde TUKSİAD’ın ulusal ve uluslararası temsilcilik ve şubeleşme hususunda aşamalar kaydettiğini ifade eden Aslantürk, çok yakın zamanda da şube ve temsilciliklerini yayınlayacaklarını belirtti.

Gebze’nin bölgenin büyük bir potansiyeli olduğu vurgusunu yapan Aslantürk, bu bölgede farklı dinamikleri buluşturan etkin ikili iş görüşmelerin yapılacağı, iş insanlarına gerçekten faydası olacak ve teknoloji temelli çeşitli kısa seminerlerin verileceği, profesyoneller için önemli bir network sahasının oluşacağı bir ihtisas fuarı hazırlayacaklarının da müjdesini verdi. Yakın dönemde Çin ve Gürcistan gezilerinin gerçekleşeceğini belirten Aslantürk, ”dil, din, ırk ayrımı yapmaksızın bu ilke için başarılı işler yapmak isteyen, ekonomisini kalkındırmak isteyen tüm iş insanı ve profesyonellere kapılarının açık olduğunu belirtti. Ayrıca iş hayatının cinsiyetinin olmadığını söyleyen Aslantürk, bu ayrımcılığı gidermek amacı ile tüzük değişikliği ile derneğin ismindeki “İş Adamları” ibaresini “İş İnsanları” olarak değiştirmek için gerekli çalışmaları başlattıklarını da söyledi. Bu vesile ile iş kadını üyelerinde bir artış olduğunu ve bunu daha da artırmak istediklerini ifade eden Aslantürk, ”yönetim kurulunda da aktif, işi kadar dernek için de mücadele edebilecek öz verili iş kadınlarına da her zaman TÜKSİAD’ın kapıları açıktır” şeklinde konuştu.

Ankara emniyetine yeni atama! Beşiktaş 1 puanı 90+7'deki golle aldı Hayvanlara işkence sonrası et tesisinde faaliyet durduruldu Fatih Karagümrük, Süper Lig'e veda etti 4 ilde sahte altın operasyonu: Piyasa değeri 50 milyon TL