Mercedes'in yenilenen modeli geliyor

Mercedes'in yeni A-Serisi, ilkbahar itibariyle pazara sunulacak.

Abone ol

Alman devi Mercedes-Benz'in yeni A-Serisi, Amsterdam’da tanıtıldı.

Şirketin açıklamasına göre, kompakt sınıftaki modern lüksü yeniden yorumlayan yeni A-Serisi, devrim niteliğinde iç mekân tasarımıyla dikkat çekiyor.

Sadece MBUX-Mercedes-Benz User Experience ile tamamen yeni bir teknolojik yaklaşım sergilemekle kalmayan yeni A-Serisi, aynı zamanda bugüne kadar lüks sınıfa özel olan bir dizi fonksiyon sunuyor.

Belirli sürüş koşullarında yarı otonom sürüş imkânı sunarken isteğe bağlı olarak MULTIBEAM LED farlarla da donatılabiliyor. Yeni Mercedes-Benz A-Serisi, S-Serisi’nden transfer edilen özellikleriyle sınıfının en kapsamlı aktif güvenlik seviyesini sunuyor.

Yüksek verimlilik seviyesine sahip yeni benzinli ve dizel motorlarla donatılan; sportif ve dinamik tasarımına karşın daha fazla kullanım özelliği sunan yeni A-Serisi, ilkbahar itibariyle pazara sunulacak.

Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Balkan göçmenleri' açıklaması Eda Nur Gezer soruşturmasında bir kişi tutuklandı Cem Garipoğlu'nun son görüntüleri ortaya çıktı! Gazze’de can kaybı 34 bin 683’e yükseldi Stellantis, Avrupa pazarının zirvesinde