FİSKOBİRLİK Giresun'da satış reyonu açtı

"Dünyada üretiminin yüzde 70’inin ve ticaretinin de yüzde 85'inin Türkiye üzerinden geçtiği bir ürünle halkımızın hizmetindeyiz"

Abone ol

Giresun - Fındık Tarım Satış Kooperatifleri Birliği (FİSKOBİRLİK) Giresun'da, içerisinde ham ve işlenmiş fındık ürünlerinin yer aldığı satış reyonu açtı.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar, Atatürk Meydanı'ndaki satış reyonunun açılışında yaptığı konuşmada, Karadeniz Bölgesi'ndeki illerde, belki büyük ilçelerde ve Karadenizlilerin yoğun olduğu şehirlerde satış reyonu açmak istediklerini söyledi.

Üreticiye ve vatandaşa ulaşmanın, fındığın iç tüketimini artırma anlamında ciddi katkılar sağlayacağını düşündükleri için satış reyonunu önemsediklerini belirten Bayraktar, şöyle devam etti:

"Biz buradayız, üreticimizin, halkımızın yanındayız. Dünyada üretiminin yüzde 70’inin ve ticaretinin de yüzde 85'inin Türkiye üzerinden geçtiği bir ürünle halkımızın hizmetindeyiz. Bu açılışın bizim için önemi var. FİSKOBİRLİK yaşıyor, güçlenerek devam ediyor, inşallah çok yakın zamanda, 1-2 yılla söyleyebileceğim zamanda Türkiye'yi bırakın, dünyada isminden çok güçlü, gururla bahsedilecek bir kurum haline geliyoruz. Bu anlamda desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum."

Bayraktar, FİSKOBİRLİK olarak çok zor bir süreçten geçtiklerini dile getirerek, "Şunu demek lazım, artık tünelin ucunda çok ciddi anlamda voltu yüksek bir ışık görünüyor. İnşallah çok daha iyi günler bizi bekliyor. İnşallah bu açılış FİSKOBİRLİK, entegre tesislerimiz, üreticilerimiz, Türkiye ve dünya için hayırlara vesile olur" dedi.

 Konuşmanın ardından Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma İdaresi Başkanı Ekrem Yüce ile Bayraktar, satış reyonunun açılışını gerçekleştirdi.

Dikkat! İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama getirildi Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi DSİ'den acele kamulaştırma kararı 1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor”