Akıllı telefon kullanıcısı 28 milyona ulaştı

Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Kızıldağ, dijitalleşen Türkiye'de 62 milyon internet aboneliği olduğunu, akıllı telefon kullanıcı sayısının ise 28 milyona ulaştığını kaydetti.

Abone ol

Vodafone İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Sinan Kızıldağ dünyanın hızla dijitalleştiğini söyleyerek, 2020 yılına kadar 26 milyar cihazın birbiriyle konuşmasının beklendiğini belirtti.

Dijitalleşen Türkiye'de ise 62 milyon internet aboneliği olduğunu vurgulayan Kızıldağ, akıllı telefon kullanıcısının ise 28 milyona ulaştığını dile getirdi.

Şehirlerin vatandaşların fikirleriyle geliştiğini anlatan Mehmet Sinan Kızıldağ, akıllı telefon satışında Türkiye'nin Almanya ve İngiltere'nin önünde yer aldığını, akıllı telefonların ömrünün ise 6 ay ile 2 yıl arasında değiştiğini söyledi.

Türkiye'nin Avrupa'da en ucuz konuşan ülke konumunda olduğunu da belirten Kızıldağ, şirket olarak sosyal ve kültürel yatırımlara önem verdiklerini okul öncesi eğitim yatırımları, kadınların ekonomik hayata entegre olmaları noktasında projeler gerçekleştirdiklerini ifade etti.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz