Arsa ve lüks otomobil fiyatına kol saati

İnternet üzerinden “Tamamı altın benzersiz. Dünyada eşi yok” başlıklı ilan ile satışa sunulan ve 19. yüzyılda üretildiği söylenen kol saati 3 milyon TL’lik fiyatıyla dikkat çekti.

Abone ol

Çorum'lu müteahit Salim Çakal, 13 yıl önce İtalya'dan aldığı antika saatini internet üzerinden 3 milyon liraya satışa çıkardı. İlan kısa sürede sosyal medya üzerinde popüler oldu.

Müteahhit Çakal, saatin ilginç hikayesini ise şöyle aktarıyor;

“1994’te Napoli’ye yaptığım seyahat sırasında rastladığım bir antikacıdan bu saati aldım. Saat İsviçreli bir saat ustası tarafından yapılmış. Yapım tarihinin ise 19.yy’ın ikinci yarısı olduğu tahmin ediliyor. Kayış haricinde saatin tamamı orijinal parçalardan oluşuyor. Altın ve elmastan oluşan bu saat için bu güne kadar değişik teklifler aldım. Arsasını ve lüks otomobilini bu saatle takas etmek istediğini söyleyen kullanıcılar oldu.”

sahibinden.com’daki ilan Buradan görüntülenebiliyor.

1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak