Fiber internet projesi 200 öğrenci ağırladı

Turkcell Superonline, 2013 yılı boyunca 19 üniversiteden 200'ün üzerinde öğrenciyi "Fiber İnternet Deneyim Odası"nda ağırladı

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell Superonline, 2013 yılı boyunca 19 üniversiteden 200'ün üzerinde öğrenciyi "Fiber İnternet Deneyim Odası"nda ağırladı. Turkcell Superonline "Fiber İnternet Deneyim Odası" 2013 yılında da faaliyetlerini sürdürdü.

Turkcell Superonline açıklamasına göre, İstanbul, İzmir ve Kocaeli'deki üniversitelerin yanı sıra ABD'deki Cornell Üniversitesi öğrencilerinin de yer aldığı ziyaretçiler değişen internet teknolojileri, pazarlama dünyası gibi konularda eğitimler aldılar.  

Öğrenciler, Turkcell Superonline Fiber İnternet Deneyim Odası'nda  bir yandan FTP sunucusuna bağlanarak indirme ve yükleme yaparken diğer yandan 1080 P HD çözünürlükte online video ve Turkcell TV canlı yayınını izledi. Ziyaretler sırasında öğrencilere "Değişen İnternet Teknolojileri ve Fiber Optik Altyapılar", "Pazarlama Dünyası", "FTTx", "MPLS" ve "VoIP" konularında toplam 40 saat eğitim verildi. 

4 Ocak 2013'te Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Elektronik bölümü öğrencilerinin yer aldığı etkinlik ile başlayan ziyaretler 25 Aralık 2013'te Bahçeşehir Üniversitesi İşletme, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Ekonomi, Uluslararası Finans öğrencileriyle sona erdi. 

Sabancı Üniversitesi'nin "Liderler ve CEO'larla Çay Sohbeti" programı kapsamında gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler Turkcell Superonline Genel Müdürü Murat Erkan ile bir araya gelerek sohbet etme ve telekomünikasyon sektörünün geleceği üzerine fikir alışverişinde bulunma imkanına sahip oldu. 

 Yıl boyunca ağırlanan diğer üniversiteler arasında İzmir, Doğuş, Okan, Beykent, Boğaziçi, İstanbul Teknik, Marmara, İstanbul Kültür, Haliç, Özyeğin, Kocaeli ve İstanbul Ticaret, İzmir Ekonomi, Ege ile İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü yer aldı. Turkcell Superonline Fiber İnternet Deneyim Odası ağırlamaları 2014 yılında da devam edecek.  

İstanbul Valisi Davut Gül'den 1 Mayıs açıklaması Bakan Ersoy'dan Formula 1 müjdesi, tarih verdi "Sene sonuna kadar 200 bin konut teslim edeceğiz" Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Yargıtay'da başkan 29'uncu turda da seçilemedi