TTNET Marketing Power Conference'a katıldı

TTNET, sosyal medya uygulamalarını, Marketing Power Conference'da anlattı.

Abone ol
İSTANBUL - TTNET, bu yıl altıncısı düzenlenen Marketing Power Conference'a katıldı.
 
Konuya ilişkin yapılan açıklamaya göre, Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET, yaratıcı sosyal medya uygulamalarını, Marketing Power Conference'da anlattı.
Önceki gün, İstanbul Sheraton Maslak Otel'de ''Pazarlamanın Renkleri'' temasıyla altıncısı düzenlenen konferans, pazarlama dünyasının önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Marketing Power Conference'ta konuşmacı olan TTNET Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı İlker Koçak, TTNET'in sosyal medyadaki başarılı faaliyetlerini anlattı.
 
Aralık 2009'dan beri sosyal medyayı kurumsal olarak kullandıklarını söyleyen İlker Koçak, kendi bünyelerinde sosyal medya aktivitelerini yöneten bir de departmanları olduğunu belirtti. Koçak, TTNET'in sosyal medyadaki kampanyalarından bahsederek, Mart 2011'de şarkıcı Bedük için gerçekleştirdikleri kampanyayı anlattı. Koçak, sosyal medyanın gücü ve önemine vurgu yaparak şunları söyledi:
 
''TTNET Müzik olarak, Bedük için hazırladığımız kampanyanın süresini dört yada beş gün olarak belirlemiştik. Ancak 24 saatten kısa bir sürede kampanyamız viral olarak yayıldı ve albümün ilk şarkısı olan ''Full Animasyon'' 1 milyon 250 bin kişi tarafından dinlendi.''
“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz