Türk robotuna ABD’den ödül

DOF Robotics, CES Las Vegas 2018 fuarında İnovasyon Ödülü’ne layık görüldü.

Abone ol

DOF Robotics, geleceğin teknolojilerinin tanıtıldığı, ABD’de gerçekleşen, CES Las Vegas 2018 fuarında Arttırılmış Sanal Gerçeklik (Virtual and Augmented Reality Products) kategorisinde İnovasyon Ödülü’nün (Innovation Awards) sahibi oldu.

Yüzde 100 yerli üretim ile Avrupa, Asya ve Amerika ülkelerine Türk teknolojisini satan DOF Robotics Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Mertcan, dünyanın önde gelen şirketleri için üretim yaptıklarını da söyledi.

Mertcan, “2018 yılında Spiderman, Iron Man, Hulk ve Avengers gibi kahramanların yaratıcısı olan Marvel Studios ile Tayland’ın Bangkok şehrinde 144 kişi kapasiteli dünyanın en büyük Dome Ekran-Hareketli Sinema (Motion Theatre) projesi, Hero Experience Projesini, gerçekleştirdik” dedi.

Dikkat! İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama getirildi Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi 1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı