Vodafone Türkiye, Q10'u satışa sunacak

Abone ol

İSTANBUL - Vodafone Türkiye, BlackBerry;nin yeni telefonu Q10'u Vodafone Red tarifelerinde avantajlı ödeme seçenekleriyle sunulacak.

Vodafone Türkiye'den yapılan açıklamaya göre, 25 Mayıs Cumartesi günü Vodafone tarafından Türkiye;ye getirilecek BlackBerry Q10, 1999 lira kontratsız satış fiyatıyla satışa sunulacak. Vodafone, BlackBerry Q10'u 28 Mayıs Salı günü de kampanyalı olarak satacak.

Vodafone Red'liler, ayda 29 liradan başlayan ek ödemelerle BlackBerryQ10'un sahibi olabilecek. Vodafone Türkiye'nin resmi sitesinden alınan ön taleplerle daha piyasaya sürülmeden yoğun ilgi gören BlackBerry Q10, son teknoloji donanıma, multimedya ve iletişim özelliklerine sahip. İletişim ihtiyaçlarını gün boyu kesintisiz sürdürebilmek için BlackBerry Q10'un batarya özellikleri de üst düzeye çekildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt, şunları kaydetti:

“Vodafone Türkiye olarak, abonelerimiz dünya kalitesinde son teknolojilere eşit şekilde ve kolaylıkla erişebilsin, eriştikten sonra da kolaylıkla kullanmaya başlayabilsin diye geçtiğimiz yıl Akıllı Cihaz Akıllı İletişim Platformu ACAİP;i hayata geçirdik. 'Vodafone;da ihtiyaca en uygun akıllı telefonu seçmek, almak ve kullanmaya başlamak ACAİP kolay; diyoruz. Şimdi de lider akıllı telefon markalarından BlackBerry;nin son cihazı BlackBerry Q10;u Vodafone Red avantajlarıyla abonelerimizle buluşturmaya hazırlanıyoruz.

BlackBerry Q10;u Red tarifeleriyle alanlar, tarifelerine ek olarak ayda 29 TL;den başlayan ödeme seçenekleriyle bu son teknoloji cihaza sahip olabilecek. Ayrıca Vodafone Red;in hayatlarını kolaylaştıran hizmetlerinden ve özel olduklarını hissettiren fırsatlarından faydalanacaklar. BlackBerry Q10;u 3G altyapımıza durmaksızın yaptığımız yatırımlarla bir yıl içinde neredeyse 2 katına yükselttiğimiz 3G hızımız ve çift taşıyıcılı internet teknolojimizle abonelerimize 81 ilde sunacak olmaktan mutluluk duyuyoruz."

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz