Annenize sandık dolusu hediye Silk&Cashmere'den

Abone ol


 
İSTANBUL - Silk&Cashmere mağazalarında 1-12 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız Anneler Günü alışverişinizde çekilişle bir sandık dolusu Silk&Cashmere ürününün yanı sıra 1000 ve 500 TL'lik hediye çekleri kazanma şansına sahipsiniz.
 
Kuruluşundan bu yana hazırladığı koleksiyonlarla ülkemiz ve dünya kadınlarına zamansız bir giyim tarzı sunan Silk&Cashmere, 20 yıldır moda dünyasının vazgeçilmez markaları arasında yer alırken, Anneler Günü'nde hediye olarak en fazla satın alınan markalar listesinde de ilk sıralardakini yerini koruyor. Silk&Cashmere şimdi de; 1-12 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız alışverişlerinizde anneleriniz için çok özel hediyeler kazanma fırsatı sunuyor.

Sandık Dolusu Silk&Cashmere
Yaşı ve bedeni ne olursa olsun annenizi her zaman mutlu eden saf kaşmir, saf ipek ve kaşipeğin yumuşaklığı bu sene de Silk&Cashmere mağazalarında 314 farklı model ile annelerinizi bekliyor. 1-12 Mayıs tarihleri arasında yapacağınız 350 TL ve üzeri alışveriş ile annenizi daha da şımartma şansına sahipsiniz.

Her Silk&Cashmere mağazasında ayrı ayrı yapılacak çekilişin en özel hediyesi 1 sandık dolusu hediye… İçinde kaşmir battaniye, saf kaşmir kazak, bir Silk&Cashmere klasiği olan saf ipek eşarp, terlik, firmanın kurucusu Ayşen Zamanpur'un kaleme aldığı Kaşmir Yolu kitabı, Touch by S&C Women parfüm, ve tüm kaşmir ve ipek kıyafetlerin güvenle yıkanmasını sağlayan S&C Şampuan olan sandıklar sahiplerini bekliyor. Sandığı kazanamayanlar ise üzülmesin… Yine çekilişle 1000 TL ve 500 TL'lik hediye çekleri size çıkabilir.

Kılıçdaroğlu hakkında hapis cezası talebi Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Audi A8 açıklaması AJet'ten ucuz bilet kampanyası: Son tarih 4 Mayıs! Sağlıklı beyaz ekmek yolda! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası metro seferlerinde aksama