Kuşadası’na üç kruvaziyer ile 3 bin 500 kişi geldi

Aydın'ın Kuşadası ilçesinde üç kruvaziyer, toplam 3 bin 500 yolcusuyla limana yanaştı.

Abone ol

Ege Port Limanı'na, bin 250 yolcusuyla Malta bayraklı "Thomson Dream", bin 50 yolcusuyla Yunanistan bayraklı "Celestyal Olympia" ve bin 200 yolcusuyla Bahama bayraklı "Wind Star" gemileri giriş yaptı.

Gemilerden inen ABD, İspanya, İngiltere, Kanada, İtalya ve Portekiz vatandaşlarından bazıları ilçe merkezinde alışveriş yapmayı tercih ederken, bazıları da tur otobüsleriyle Efes, Meryemana ve Şirince gibi yerleri gezdi.

Ege Port Kuşadası Genel Müdürü Aziz Güngör, yaptığı açıklamada, kruvaziyerlerin yüzde 70'inin Kuşadası'na geldiğini belirtti.

Güngör, "Bakanlığın açıkladığı kruvaziyer gemilerine teşvik paketinin en kısa zamanda hayata geçmesi halinde ülke olarak çok iyi bir 2018 sezonu geçireceğimize inanıyoruz. Bakanlığımızdan sektörümüzün hızlı şekilde toparlanmasına büyük teşvik sağlayacak bu müjdeli haberi en kısa zamanda bekliyoruz." dedi.

Dikkat! İstanbul'da toplu taşımaya kısıtlama getirildi Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi DSİ'den acele kamulaştırma kararı 1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor”