prizeotel, 5 yılda Avrupa’da büyüyecek

Radisson Otel Grubu’nun orta ölçekli yaşam tarzı markası prizeotel, 2023’te Dortmund ve Dresden dahil olmak üzere yeni açılışlar için gün sayıyor. Otel, gelecek 5 yıl boyunca özellikle İngiltere ve İrlanda olmak üzere Avrupa ülkelerinde 45 yeni anlaşma ile genişlemeyi planlıyor.

Dünya Gazetesi | Abone ol

2009 yılında Almanya Bremen’de açılan prizeotel, Bonn, Viyana ve Münster’de açılan yeni otellerle 2022 yılında Almanya ve Avusturya’da büyümesini sürdürdü. Almanya, Avusturya, İsviçre ve Belçika’da faaliyet gösteren marka, 3 bin 200’den fazla odası olan 16 otele sahip.

Radisson Otel Grubu Global Geliştirme Başkanı Elie Younes, “prizeotel’i 2023 yılında Almanya ve Birleşik Krallık’a odaklanarak genişletmeyi sabırsızlıkla bekliyoruz. Markamız yatırımcıların yoğun ilgisini çekti. Önümüzdeki 5 yılda mevcut portföyümüzü 2 katından daha fazla büyütmeyi hedefliyoruz” dedi.

Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı