AnadoluJet baharda indirimli uçuracak

Sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan erken rezervasyon kampanyası; rezervasyon ve biletleme aynı anda yapıldığı takdirde geçerli olacak

Abone ol

İSTANBUL - AnadoluJet, 20 - 26 Ocak 2014 tarihleri arasında erken rezervasyon yaparak bilet alan herkese 1 Mart - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında 39 liradan başlayan fiyatlarla uçma imkanı sunuyor. 

AnadoluJet açıklamasına göre şirket, 20 - 26 Ocak 2014 tarihleri arasında tüm satış kanallarından yapılacak biletlemelerde; iç hat uçuşlar ve tek yön seyahatlerde geçerli olmak üzere, 1 Mart - 31 Mayıs 2014 tarihleri arasında yapılacak seyahatlere özel tüm biletlerini 39 liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuyor. 

Açıklamaya göre, sınırlı sayıda koltuk için geçerli olan erken rezervasyon kampanyası; rezervasyon ve biletleme aynı anda yapıldığı takdirde geçerli olacak. Farklı kampanya ve indirimlerle birleştirilemeyen  uçuşlar, Code Share ve aktarmalı seferleri kapsamıyor. 

Otomotiv satışları 21 ay sonra sert geriledi Dünyanın ilk borsası Aizanoi NFT’lerle hayat bulacak Sakhalin Istanbul'dan görkemli açılış! Space’24, yaratıcı disiplinleri bir araya getirecek Vodafone öğrencilere yapay zekâ eğitimi verecek