Avea'dan Galaxy Note 3 Neo kampanyası

Avea, Samsung Galaxy Note 3 Neo kampanyası başlattı. Samsung Galaxy Note 3 Neo'yu tercih edenler için avantajlı paketler sunan şirket, söz konusu telefonu ayda 25 liradan başlayan tekliflerle sunuyor

Abone ol

İSTANBUL - Avea, Samsung Galaxy Note 3 Neo'yu mobil teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor.  

Avea açıklamasına göre şirket, Galaxy Note 3 Neo'yu, ayrıcalıklı tarife ve fiyat teklifleriyle Avea İletişim Merkezleri'nde müşterilerinin beğenisine sunuyor. Samsung Galaxy Note 3 Neo'yu tercih edenler için avantajlı paketler sunmayı sürdüren Avea, Galaxy Note 3 Neo'yu, ayda 25 liradan başlayan tekliflerle müşterileriyle buluşuyor. Kampanyadan taahhütlü olarak yararlanmak isteyen Avealıların ise ilk 2 ay boyunca, faturalarının 50 liralık sabit ücreti Avea tarafından hediye ediliyor. Avealılar, taahhütlü ve taksitli seçeneklerin yanı sıra, Galaxy Note 3 Neo'ya peşin fiyatına 1.799 liraya sahip olabilecek.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Mobil Bağlantı Direktörü Baran Yurdagül, yüzde 37 penetrasyon oranıyla akıllı telefonun ilk adresi olarak, son teknoloji cihazları müşterileriyle buluşturmayı sürdürdüklerini belirtti.

Yurdagül, akıllı telefonlara artan bu ilgiyi karşılamak üzere Avea olarak gerek kendi markalı cihazlarına gerekse de dünyanın en çok beğenilen markalarının en yeni teknoloji cihazlarına yatırım yapmaya devam edeceklerini ifade etti.

Bu bağlamda, Samsung Galaxy Note 3 Neo'yu, yine Avea'nın avantaj ve tekliflerini içeren özel bir kampanyayla müşterilerine sunduklarının altını çizen Yurdagül, "Önümüzdeki dönemde de Avea'nın dinamizmle dolu dünyasında sürekli yeni teklifler sunarak müşterilerimizi son teknoloji ürünlerle buluşturmayı sürdüreceğiz" dedi.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz