Çevreci Irina'ya çevreci kolye

Dosso Dossi Fashion Show kapsamında Türkiye’yi ziyaret edecek top model Irina Shayk, Roberto Bravo’nun küresel ısınmaya dikkat çekmek için tasarladığı Global Warming koleksiyonundan özel bir kolyeyi sergileyecek

Abone ol

İSTANBUL - Dosso Dossi Fashion Show kapsamında Türkiye’yi ziyaret edecek top model Irina Shayk için dünyaca ünlü mücevher markası Roberto Bravo çok özel bir tasarıma imza attı. Güney Deniz’i incisi, renkli safir, pırlanta, özel kesim yeşim taşları ve özel renklendirme teknikleri kullanılarak tasarlanan Global Warming kolyesinin değeri sır gibi saklanıyor.

Antalya’da 5-11 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye’nin uluslararası alandaki en büyük moda organizasyonu Dosso Dossi Fashion Show kapsamında gerçekleşecek Roberto Bravo defilesinde, dünyaca ünlü Rus model Irina Shayk kendisi için özel olarak tasarlanan kolyeyle podyuma çıkacak.  Shayk, 6 Haziran’da baş manken olarak çıkacağı defilede ünlü mücevher markası Roberto Bravo’nun küresel ısınmaya dikkat çekmek için tasarladığı Global Warming koleksiyonundan özel bir kolyeyi sergileyecek. Değeri sır gibi saklanan altın kolyede, Güney Deniz’i incisi, renkli safir, pırlanta ve özel kesim yeşim taşları kullanıldı.

Çevre ve doğal hayat konusundaki hassasiyeti bilinen Irina Shayk için Roberto Bravo, 2007 yılında piyasaya sürdüğü Global Warming Koleksiyonu’na yeni bir kolye ekledi. Doğadan ilham alarak sıra dışı tasarımlara imza atan Roberto Bravo ocak ayında gerçekleşen Dosso Dossi Fashion Show’da da Miranda Kerr’in takmış olduğu 3 milyon dolar değerindeki seti tasarlamıştı. 

Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Kudüs’te İsrail polisi bir Türk vatandaşını öldürdü Cevdet Yılmaz’dan Huawei'ye ‘yatırım artırma’ çağrısı "Polemiklerle gündemi meşgul etmenin anlamı yok" Ankara'da ekmeğe zam