Çilek Mobilya'ya bakanlıktan ödül

Çilek Mobilya, "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Marka" seçildi

Abone ol

Çilek Mobilya, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nın düzenlediği "Geleneksel Tüketici Ödülleri"nde "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Marka" ödülüne layık görüldü. 

Çilek Mobilya'dan yapılan açıklamaya göre, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından bu yıl 18'incisi gerçekleştirilen "Geleneksel Tüketici Ödülleri" kapsamında, Çilek Mobilya "Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Marka" seçildi. 

Çilek Mobilya'nın söz konusu ödüle layık görülmesinde gerekçe olarak, satışa arz edilen ürünlere 2 yıllık yasal garanti süresine ilaveten 5 yıla kadar ücretsiz garanti verilmesi, ücretsiz montaj yapılması, 10 yıl yedek parça garantisi verilmesi, paketi bozulmamış veya teslimatı henüz yapılmamış ürünlerde gerekçe göstermeden tüketiciye 30 gün içerisinde iade ve değişim hakkı tanınması, konusunda uzman ve deneyimli ekiplerle çalışılması, ileri çocuk güvenliği ilkeleri uygulanması ve çalışanlarına yönelik tüketici mevzuatı ile ilgili eğitim çalışmaları yürütülmesi gösterildi. 

Ankara'da gerçekleştirilen ödül töreninde, Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, ödülü Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli'den aldı. 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz