DenizBank'tan avukatlara özel kredi

Denizbank, 5 Nisan Avukatlar Günü'ne özel nisan ayı boyunca süreceğini duyurduğu kampanya ile avukatlara yüzde 1,09'dan başlayan avantajlı faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullandıracak.

Abone ol

DenizBank, 5 Nisan Avukatlar Günü'ne özel Nisan sonuna kadar geçerli ihtiyaç kredisi kampanyası sundu. Avukatlar bu kampanya ile yüzde 1,09'dan başlayan avantajlı faiz oranıyla ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. 

Banka ayrıca Afili Bankacılık hizmetleri ile avukatlara avantajlar sunmaya da devam ediyor. Türkiye Barolar Birliği ile yapılan ve Türkiye'deki tüm baro ve avukatları kapsayan işbirliği ile anlaşma kapsamında Afili Bonus Platinum Kredi Kartı alan avukatlar piyasa değeri bin TL olan 100 bin TL teminatlı Mesleki Sorumluluk Sigortasına ücretsiz sahip oluyorlar. Halihazırda Afili Bonusu bulunan ve 1 yıl boyunca aylık bin TL harcama sözü veren avukatlar da 'Mesleki Sorumluluk Sigortası' hakkı kazanıyor.

"Tüm Türkiye'deki avukatları Deniz'in ayrıcalıklı dünyası ile buluşturuyoruz"

Hayata geçirdikleri kampanya ve sundukları işbirliklerine ilişkin değerlendirmelerde bulunan DenizBank Perakende Bankacılık Grubu Genel Müdür Yardımcısı Oğuzhan Özark 81 ilde 15 bine yakın çalışanı ile müşterilerinin ve paydaşlarının hayatlarına değer katan, fark yaratan Banka olma amacıyla faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti.

"Meslek gruplarına yönelik çalışma ve işbirliklerimiz yine Bankamızın sektöründe öne çıktığı alanların başında geliyor" diyerek sözlerine devam eden Özark, "5 Nisan Avukatlar Günü vesilesi ile Nisan ayı sonuna kadar sürecek avantajlı ihtiyaç kredisi kampanyamızı başlattık. Türkiye Barolar Birliği ile yaptığımız anlaşma ile tüm Türkiye'deki avukatlara DenizBank'ın ayrıcalıklı hizmet anlayışını sunuyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sosyal hayata da destek veriyor

Afili Bonus Platinum kart sahibi avukatlar sosyal hayatlarına değer katan fırsatların da sahibi oluyor. Türkiye'nin her yerinde pazar kahvaltılarında ve hafta sonu tiyatro, sinema harcamalarında yüzde 30 indirim, havalimanı vale ve otopark ödemelerinde yüzde 50 indirim kazanıyorlar, Bununla birlikte avukatlar, DenizBank ve Adalet Bakanlığı arasında yapılan anlaşma kapsamında Adalet ve Baro Kart'a; DenizBank internet şubesi, DenizBank ATM'leri kolayca yükleme işlemi yapabiliyorlar.



Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum...