Digiturk'ten "tatil faturasına" indirim

Digiturk, hayata geçirdiği yenilikçi projesi "Digiavantaj.com" üzerinden "Booking.com"dan rezervasyon yapan üyelerine, konaklama tutarının yüzde 5'i kadar fatura indirimi yapıyor.

Abone ol

Digiavantaj platformu üzerinden "Booking.com"a girerek otel rezervasyonu yaptıran Digiturk müşterileri, konaklama miktarının yüzde 5'i kadar Digiturk faturasında indirim almaya hak kazanıyor. 

Digiturk indirimi tatil konaklamasından sonraki iki fatura döneminde üyelere yansıtılırken, indirime hak kazanabilmek için Digiturk'e kayıtlı cep telefonu numarası girilmesi gerekiyor. 

Uygulamada, Digiturk müşterisi olmayanların Digiavantaj üzerinden kazandıkları fırsatlar da 18 ay boyunca saklanırken, kişilerin müşteri olmaları durumunda faturalarına yansıtılması sağlanıyor. 

Açıklamada görüşlerine yer verilen Digiturk İş Geliştirme ve Stratejiden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ayşe Ufuk Ağar, üyelerinin memnuniyetine daima öncelik verdiklerini belirterek, Digiturk sahiplerinin hayatlarına olumlu yönde dokunacak tüm hizmetler için proje ve iş birlikleri geliştirdiklerini kaydetti. 

Yeni projeleri olan Digiavantaj platformu üzerinden "Booking.com" aracılığıyla rezervasyon yapan üyelerinin faturalarında yüzde 5 indirim kazandığını aktaran Ağar, şunları ifade etti: 

"Müşterilerimiz ücretsiz sunduğumuz bu hizmetten yararlanmak için herhangi bir yere başvuru yapmak, uygulama indirmek, SMS yollamak veya kupon kodu hatırlamak gibi  adımlarla vakit kaybetmiyor. Üyelerimizin hayatını zorlaştırmadan anlaşılması zor mil ve puan kurgularını dışarıda bırakarak harcamalarının yüzde 5'ini faturalarından düşerek geri veriyoruz. Digiturk olarak üyelerimizin yüzünü güldürecek yenilikçi çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz." 

Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı