Eskihisar-Tavşanlı feribot seferleri yüzde 50 ucuzladı

Eskihisar-Tavşanlı hattında arabalı vapur seferleri düzenleyen Negmar, fiyatlarında yüzde 50 indirime gitti.

Abone ol

Deniz taşımacılığı şirketi Negmar, enflasyonla mücadele kampanyası kapsamında Eskihisar-Tavşanlı feribot seferlerinde yüzde 50 indirime gitti.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, 14 Aralık saat 18.00 itibariyle başlayacak indirim, tüm araç tipleriyle birlikte yaya ve öğrencileri de kapsıyor.

Yeni tarifeye göre; binek otomobiller tek yön geçişte 30 TL, gidiş-dönüş için 55 TL, kamyonetler tek yön için 35 TL, gidiş-dönüş için 65 TL, kamyonlar tek yönde 60 TL, gidiş-dönüş için 115 TL ödeyecek.

TIR'lar tek yön geçişi için 90 TL, gidiş-dönüş için 175 TL öderken motosikletler tek yönde 8 TL, gidiş-dönüşte 12 TL ödeme yapacak. Yaya yolculardan 1,5 lira, öğrencilerden ise 1 lira ücret alınacak.

Negmar, Eskihisar ve Tavşanlı'da sahibi olduğu iskeleleri, 4 feribotu ve 220 çalışanı ile 2013 yılından bu yana hizmet veriyor.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz