G3 Forum bin 500 girişimciyi iş dünyası ile buluşturdu

Girişimcilik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla dünyada 170’ten fazla ülke ile eş zamanlı kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nda düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’un yedincisi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

Abone ol

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, girişimcilik konusunda farkındalığı artırmak amacıyla dünyada 170’ten fazla ülke ile eş zamanlı kutlanan Global Girişimcilik Haftası’nda düzenlenen Geleceğin Gücü Girişimciler G3 Forum’un yedincisi Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşti.

‘Altın Yumurtlayan Kafalar’ ana teması ile gerçekleştirilen G3 Forum; Habitat ve PublicisLive ev sahipliğinde, DenizBank ve Turkcell Arıkovanı sponsorluğunda Türkiye’nin önde gelen iş insanlarını genç girişimci ve girişimci adayları ile buluşturdu.

BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Türkiye Sigorta 3 milyar 527 milyon lira net kar elde etti Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Şırnak'ta askeri araç devrildi: Bir asker şehit, üç yaralı