Garanti müdürü İstanbul'da yakalandı

Abone ol
 
 
İSTANBUL - Genel Müdürlükten teslim aldığı 3 milyon lira ve 1 milyon 500 bin euro ile kayıplara karıştığı öne sürülen Garanti Bankası Lefkoşa Şube Müdürü Mahmut Karımış, Şişli'deki lüks bir otelde gözaltına alındı.
 
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, kendisinden 24 Temmuz Salı gününden itibaren haber alınamayan ve internetteki sosyal paylaşım sitesi aracılığıyla yurt dışında bulunduğunu iddia eden Karımış'ı bulmak için çalışma başlattı.
 
Karımış, iki arkadaşıyla birlikte Şişli'deki lüks bir otelde gözaltına alındı.
 
İstanbul'da, Lefkoşa'ya götürmek üzere teslim aldığı 3 milyon lira ve 1 milyon 500 bin euro ile kayıplara karıştığı öne sürülen Karımış'ın, bankadan ayrıldıktan sonra bir arkadaşı üzerinden otomobil kiraladığı ve otomobilde bulunan GPS kayıtlarından kaldığı lüks otelin belirlendiği kaydedildi.
 
Şüpheli banka müdürünün, paranın bir kısmını otelde yanında bulundururken, kalan kısmını Beylikdüzü'nde bir arkadaşının evine bıraktığı öne sürüldü.
Gayrettepe'deki Asayiş Şube Müdürlüğü'ne götürülen Karımış'ın, ''yönetimle problemler yaşadığını, bir anlık kızgınlıkla böyle bir şey yaptığını ve pişman olduğunu'' söylediği öğrenildi.
Emniyetteki işlemleri tamamlanan Karımış ve beraberindeki iki kişi, adliyeye sevk edildi.
BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı? Zamlı memur maaşı ne kadar olacak? İşte son durum... Türkiye Sigorta 3 milyar 527 milyon lira net kar elde etti Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Şırnak'ta askeri araç devrildi: Bir asker şehit, üç yaralı