Holosko'nun sözleşmesi yarı fiyatına yenilendi

Siyah-beyazlı kulüp, Holosko ile 3 yıllık sözleşme imzalarken, Slovak futbolcunun 2 milyon euro olan yıllık ücretini neredeyse yarı yarıya azaltarak 1 milyon 100 bin euroya indirdi.

Abone ol

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü, Slovak futbolcusu Filip Holosko'nun sözleşmesini yenilediğini duyurdu. Siyah-beyazlı kulüp, Holosko ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalandığını, Slovak futbolcunun yıllık 2 milyon euro olan ücretinin 1 milyon 100 bin euroya indirildiğini açıkladı.


Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den İstanbul Menkuyl Kıymetler Borsası'na gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda da yer alan açıklamada şöyle denildi:
''Futbolcumuz Filip Holosko ile 15.01.2010 tarihinde imzalanan, 31.05.2013 tarihinde sona erecek olan ve 2012-2013 sezonu için 2.000.000 euro garanti ücret ödemesini içeren sözleşme karşılıklı olarak feshedilmiştir. Futbolcumuz ile bu sezondan itibaren geçerli olmak üzere 3 yıllık yeni bir sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre futbolcumuza yıllık sadece 1.100.000 euro garanti ücret ödenecektir.''
 

Apple'ın yeni ürünleri görücüye çıkıyor Ünlü aktör hayatını kaybetti İsrail polisi Al Jazeera'nın ofisini bastı Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan 'Balkan göçmenleri' açıklaması Eda Nur Gezer soruşturmasında bir kişi tutuklandı