iGaranti müşterilerine indirim fırsatı

Tüketiciler, doğru yer ve zamanda, doğru indirim bilgisine ulaşarak fırsatlardan faydalanabilecek

Abone ol

İSTANBUL - Garanti Bankası'nın Android ve iOS platformlarda sunduğu "iGaranti"yi kullanan müşteriler, "iBeacon" teknolojisi sayesinde, anlaşmalı mağazalara girdikleri anda, indirim kuponları otomatik olarak telefonuna yüklenecek. 

Garanti Bankası açıklamasına göre,  tüketiciler, doğru yer ve zamanda, doğru indirim bilgisine ulaşarak fırsatlardan faydalanabilecek. Kampanya kapsamında ilk olarak, İstanbul'da Altunizade, Bayrampaşa, Ankara'da Ankamall ve Anatolium Gold mağazalarında bin lira ve üzerinde TV alanlara, 100 TL'lik indirim yapılacak. 

Mağazalara yerleştirilen "Blesh Beacon"lar sayesinde, "iGaranti kullanıcıları" mağazaya adım attıkları anda bilgilendirme mesajını alacak ve indirim kuponu telefonuna otomatik olarak yüklenecek. 

Müşteriler, kasada indirim kodunu söyleyerek, kampanyadan yararlanacak.  

Açıklamada görüşlerine yer verilen Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Didem Dinçer Başer, "iGaranti" uygulamasını  geleneksel bankacılık anlayışından farklı olarak, kullanıcısına içinde bulunduğu mekan ve ihtiyaçlarıyla ilgili finansal yönlendirmeler yapan, yine içinde bulunduğu mekan ve zamana uygun teklifler sunan bir servis anlayışıyla müşterilere sunduklarını belirtti.  

Bu anlayışla gerek lokasyon bazlı tekliflerin görüntülenmesi, gerekse Foursquare entegrasyonu ile uygulama açılmadan çevredeki kampanyalardan kullanıcıların haberdar edilmesi gibi özelliklere, ilk günden beri yer verdiklerini ifade eden Başer,  bu yaklaşımı bir adım daha öteye götürdüklerini ve  "iBeacon" teknolojisini kullanarak, müşterilerin bulunduğu lokasyona özel teklif ve kampanyalardan haberdar olmasını ve anında yararlanmasını sağladıklarını bildirdi. 

 Başer, "iGaranti" için benimsedikleri bağlamsal bankacılık anlayışını, "iBeacon" teknolojisini ve amaçlarına  hizmet eden yeni teknolojileri kullanarak, daha ileri seviyelere taşımaya devam edeceklerini kaydetti. 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz