İkitelli OSB'den teknoloji atağı

İş süreçlerini entegre bir yönetim sistemine kavuşturmak için İkitelli OSB ile Uyumsoft, 'Uyumsoft ERP Projesi' için imza attı.

Abone ol

İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Başkanlığı, iş süreçlerini entegre bir yönetim sistemine kavuşturmak için Uyumsoft ERP ile anlaşma sağladı.

Yıl içerisinde devreye alınacak olan Uyumsoft ERP projesinde, İkitelli OSB’deki farklı birimler tek bir program üzerinden entegre olarak yönetilecek ve aynı zamanda OSB’lere özgü fonksiyonlar da uygulamaya alınacak. Proje ile üyelerin memnuniyetinin arttırılmasına devam edilecek.

300 bine yakın kişiye istihdam sağlıyor

Sektör çeşitliliğinde dünya rekoru kıran, 30 bin işyeri, 300 bin çalışanı, yatırım değeri, üretimi, ihracatı, istihdamı ve ekonomiye katkısı ile Türkiye’nin en büyük OSB'si olan İkitelli OSB, yılda yaklaşık 7 milyar dolarlık ihracat gerçekleştiriyor.

Uygulamalar ile süreç hızlı işleyecek

İkitelli OSB’de gerçekleşecek proje kapsamında, muhasebe, satış, envanter yönetimi, satın alma ve bordro gibi standart ERP iş uygulamalarının yanı sıra, Uyumsoft’un OSB’lere özgü (Üye Takip Sistemi, Sayaç Yönetimi, İmar – İskan Yönetimi, Aidat Yönetimi, Çevre ve Güvenlik Yönetim Sistemi, Üye İlişkileri Yönetimi, Küşat Yönetimi, Doküman Yönetimi) fonksiyonları ile e-Devlet uygulamaları yer alacak.

Bu modüller sayesinde, İkitelli OSB’de, alt ve üst yapıya ilişkin tüm süreçler daha hızlı ve geriye dönük olarak raporlanabilir biçimde takip edilebilecek.

Simit fiyatında ekmek sistemi: Bakanlık onayı zorunlu hale geldi Ocak-Mart 2024'te enflasyon düzeltmesi yapılamayacak ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı DSİ'den acele kamulaştırma kararı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak