Peyman, Kıta Avrupası'nı hedefliyor

Kuruyemiş ve kuru mey­ve üretiminde Türki­ye’nin önemli bir konumda yer aldığını söyleyen Pey­man Genel Müdürü Ali Bu­rak Aygül, özellikle Balkan­lar coğrafyasında yıllardan beri çok kuvvetli oldukları­nı vurguladı.

Haber Merkezi | Abone ol

Ali Burak Ay­gül, şöyle devam etti: “Avru­pa da uzun yıllardır bizim Peyman olarak büyüme ek­senimize aldığımız önemli pazarlardan. Bununla bera­ber şu anda 40 farklı ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz. 2024-2025 planlarımız ara­sında özellikle Kıta Avrupa­sı hedef pazarımız. Buralar­da hızlıca distrübitör ağımı­zı kurup, satış kanallarımızı arttırıp, ürünlerimizi tüke­ticilerimizle buluşturmayı hedefliyoruz.”

İnovatif ürünlere ayrıca önem verdiklerini dile ge­tiren Ali Burak Aygül, “İno­vasyonu, DNA’mızda yer alan kuruyemişle buluştu­ran bir marka olarak her za­man yeni ürün geliştirmek gündemimizde. Bu doğrul­tuda inovatif ürünler üret­meye de devam edeceğiz ve portföyümüzü genişletece­ğiz. Sağlıklı yaşama artan ilgiyle sağlıklı atıştırmalık­lardaki uzmanlığımızı daha da güçlendirmek için yeni ürünler geliştireceğiz” dedi.

İran'da ulusal yas ilan edildi Hayatını kaybeden İran Cumhurbaşkanı Reisi kimdir? Öğretmen atama başvuruları başladı Bakan Fidan'dan Reisi'nin ölümüyle ilgili ilk açıklama Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İran'a başsağlığı mesajı