TEB' den 3 ay ertelemeli araç kredisi

Türk Ekonomi Bankası, yılsonuna özel 0 km ve 2.el araçlar için yüzde 1,10'dan başlayan faiz oranları sunuyor. Kampanya ile TEB' den taşıt kredisi alan müşteriler cazip faiz oranlarının yanında ödemesini de 3 ay erteleyebilecek.

Abone ol

TEB, araç sahibi olmak isteyenler için sene sonuna özel kampanya başlattı. Kampanya kapsamında, araç sahibi olmak isteyen müşterilerine yüzde 1,10 faiz oranıyla ilk taksidini bubat ayından itibaren ödeme imkanı sunuyor.

TEB Bireysel ve Özel Bankacılık Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Gökhan Mendi kampanya ile ilgili şunları söyledi: "Taşıt alımlarının arttığı bu dönemde 800'ü aşkın anlaşmalı taşıt bayimize ve müşterilerine kampanyamızdan faydalanma fırsatı sunuyoruz. Üstelik kampanyamız 0 km. veya 2.el araç almak isteyen tüm müşterilerimiz için geçerli olacak. Müşterilerimiz 48 aya kadar tüm vadelerde yüzde 1,10 faiz oranından ve ilk taksitini 3 ay sonra ödeme fırsatından faydalanabilecekler."

TEB
“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz