TSE'den Çift Yıldız Belgesi

TSE, standartlara uygunluğun ötesinde özelliklere sahip, yüksek kalitede ürünlere Çift Yıldız Belgesi vermeye başladı

Abone ol

ANKARA - Türk Standardları Enstitüsü (TSE), standartlara uygunluğun ötesinde özelliklere sahip, yüksek kalitede ürünlere Çift Yıldız Belgesi vermeye başladı. 

TSE'den yapılan açıklamada, bu yıl başlatılan Yıldız-Çift Yıldız belgelendirmesiyle, standartta belirtilen asgari şartlarla sınırlı kalmayarak, yüksek kalite ve standarda uygunluğun ötesinde özelliklere sahip ürünlerin farklılığının ortaya konulmasının amaçlandığı belirtildi. 

Bir ürünün Yıldız-Çift Yıldız Belgesi alabilmesi için ürünün uygunluk belgesi şartlarına ilaveten, belirlenen kriterlere uygunluğunun onaylanmasının gerektiği ifade edilen açıklamada, Eczacıbaşı Yapı Gereçleri-Artema Grubu'nun üretim teknolojisi ve ürün kalitesiyle Çift Yıldız Belgesi almaya hak kazanan ilk firma olduğu kaydedildi. 

Mansur Yavaş mal varlığını belediye binasına astı Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu ile görüşme açıklaması Avrasya Tüneli’nde günlük araç geçiş rekoru kırıldı Meteoroloji'den son dakika uyarısı: Yarın bu saatlere dikkat Seferler başladı: İstanbul-Sivas arası 7 saate düşüyor