Turkcell Superonline'dan "Net Fiyat" kampanyası

Sabit telefon numarasını Turkcell Superonline'a taşıma ya da yeni numara alma ve 24 ay kalma sözü veren müşteriler, ayda 49 lira ödeyecek

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell Superonline, sabit telefon hizmetinden yararlanan müşterilerine limitsiz fiber interneti "Net Fiyat" kampanyasıyla 49 liraya sunuyor. 

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, kampanya kapsamında sabit telefon numarasını Turkcell Superonline'a taşıma ya da yeni numara alma ve 24 ay kalma sözü veren müşteriler, ayda 49 lira ödeyerek ilk 6 ay boyunca 25 yerine 50 Mbps hızla internetten faydalanabilecek. 

Net Fiyat kampanyasından yararlanan Turkcell Superonline müşterileri, faturalarında hiçbir sürpriz ek ücretle karşılaşmadan ve aktivasyon, kurulum ve abonelik süresince modem ücreti ödemeden limitsiz fiber internete sahip olabiliyor. 

Hem mevcut hem de yeni müşterilerin kullanımına açık kampanyada, Turkcell Superonline'dan sabit telefon hizmeti almayan, yalnızca fiber internet müşterisi olan kullanıcılar, 24 ay taahhütlü 25 Mbps 75 GB limitsiz paketle aynı fiyata (59 TL) ilk 6 ay 50 Mbps 75 GB limitsiz pakete terfi edebiliyor. 

Yararlanmak için "0850 222 0 222" numaralı Turkcell Superonline Müşteri Hizmetleri'ni aramanın, "www.superonline.net" internet sayfasını ziyaret etmenin ya da Turkcell Superonline yetkili satış kanallarına başvuruda bulunmanın yeterli olduğu kampanya, 1 Temmuz 2014'e kadar sürecek. 

Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi Borsa günü düşüşle tamamladı Kestelli'den "yapısal reform" uyarısı BAT grubunun sigaraları bayilerde satılacak mı?