Turkcell’den ücretsiz YGS Deneme Sınavı

Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Sezen, " Turkcell müşterisi olan herkes ücretsiz olarak bu sınava girebilecek" dedi

Abone ol

İSTANBUL - Turkcell üniversiteye hazırlanan öğrencilere, kısa bir süre önce dijital ortamda erişime açtığı Turkcell Akademi kapsamında YGS deneme sınavlarına ücretsiz girebilme imkanı veriyor. Öğrenciler sınavın ardından soruların çözümü, alınan puan ve sınav analizleri ile bilgilendirilecek.

Turkcell’in kısa süre önce dijitalleştirdiği Turkcell Akademi, eğitim alanında önemli bir girişime imza atıyor. Turkcell Akademi, üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenciler için ücretsiz denem sınavı imkanı sunuyor. İçeriği Fen Bilimleri Dershanesi tarafından hazırlanan 2 ayrı YGS (Yükseköğretime Geçiş Sınavı) deneme sınavı 2-3-4 ve 9-10-11 Mart tarihlerinde 3’er gün tüm Turkcell müşterilerine açık olacak. Sınava giren öğrenciler; sınav puanı ve sıralamasının yanı sıra, konusunda uzman öğretmenler tarafından video formatında sorular üzerinde yapılan açıklamalı, sözlü çözümleri dinleyerek hangi konularda kendini geliştirmesi gerektiğine dair kişisel bilgilere ulaşabilecek.
 
"Başarı yolunda bir üst basamak"
 

Turkcell Akademi Bölüm Yöneticisi Banu İşçi Sezen, “Geçen ay Turkcell Dijital Akademi’yi lanse ederken ‘farklı alanlardaki birçok eğitime ulaşmak isteyen gençlerimiz, profesyonellerimiz; dünyanın saygın eğitim kurumlarından, en iyi profesörlerinden, önde gelen fikir adamlarından eğitimler ve tavsiyeler alabilecekler’ demiştik. Zengin içeriğimizi kısa süre içinde daha da geliştirerek bu kez üniversiteye hazırlanan yaklaşık 2 milyon gencimize büyük artı sağlayacak bir işbirliğine gittik. 50 yıllık deneyim ve birikime sahip Fen Bilimleri Kurumları’nın hazırladığı deneme sınavlarımızı YGS’ye hazırlanan gençlerimize sunuyoruz. Turkcell müşterisi olan herkes ücretsiz olarak bu sınava girebilecek. Ayrıca eğitim konusunda uzmanlaşmış her kurumla işbirliklerimize de devam edeceğiz. Umarım bu fırsatlar, 23 Mart’ta YGS’ye girecek gençlerimiz için fark yaratır, onları başarı yolunda bir üst basamağa taşır” dedi.

Havada dehşet: Yolcu uçağı acil iniş yaptı... Bir ölü, onlarca yaralı Suriye lideri Esad'ın eşi Esma Esad'a lösemi teşhisi konuldu TCMB Başkanı Karahan Meclis'te sunum yapacak: Tarih verildi İzmir’de ekmeğe zam yolda Fidan ve Yılmaz, Reisi'nin cenazesine katılacak