UEDAŞ’tan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne destek

UEDAŞ, sosyal sorumluluk kapsamında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne cihaz yardımı yaptı.

Abone ol

BURSA - Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından kadın hastalıkları ve tüp bebek hizmetlerinde kullanılmak üzere hediye edilen bir adet Ultrasonografi cihazı, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Doç. Dr. Yakup Canıtez'e UEDAŞ yönetimi tarafından teslim edildi.

Başta eğitim yatırımları olmak üzere kültür, sanat, spor ve sağlık alanındaki sosyal sorumluluk çalışmalarına büyük önem verdiklerini belirten UEDAŞ Genel Müdürü Mesut Efe, Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne yapılan cihaz bağışları ile halka çok daha kaliteli sağlık hizmeti verilecek olunmasından duyduğu memnuniyeti de aktardı.

Desteğe devam edecekler

"Sosyal sorumluluk çalışmalarımızla sürdürülebilir etkiler yaratmak için destek verdiğimiz projelerin uzun soluklu olmalarına, toplumsal anlamda fayda üretmelerine ve kalıcı yarar sağlamalarına dikkat ediyoruz" diyen Efe, önümüzdeki yıllarda bölgeye desteklerinin devam edeceğini açıkladı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin ihtiyacı olan bu cihazın Bursalıların sağlık hizmetinde kullanılacak olmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Başhekim Doç. Dr. Yakup Canıtez, cihazı bağışlayan UEDAŞ yöneticilerine tüm Bursalılar adına teşekkür etti.

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı gündem oldu Erdoğan'dan atama ve görevden alma kararları Valilik duyurdu: İstanbul'da bugün bazı yollar kapalı Şahin: Sahadaki balları denetime açsınlar Pençe-Kaplan Operasyonu bölgesinde bir asker şehit oldu