'Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olabilir'

NBA'in eski basketbolcularından Radmanovic, Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligin'de şampiyon olabilecek kadar iyi bir kadrosu olduğunu bildirdi.

Abone ol

Amerikan Basketbol Ligi'nde (NBA) birçok takımda forma giyen Bosna Hersek asıllı Sırp eski oyuncu Vladimir Radmanovic, Fenerbahçe'nin THY Avrupa Ligi'nde şampiyon olabileceğine inandığını söyledi. 

Radmanovic, bir etkinlik için geldiği İstanbul'da AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-lacivertlilerin başantrenörü Zeljko Obradovic'in takımı başarıya taşıyacak tecrübeye sahip olduğunu belirterek, "Obradovic her zaman şampiyon olmak isteyen bir antrenör. Sağlıklı bir kadroya sahip olmak kadar, takımı taze tutmak da önemli. Obradovic bunu başarabilen bir çalıştırıcı. Milli takımda beraber çalışma şansı da yakaladım. Birçok Dörtlü Final başarısına ve şampiyonluğa sahip. Fenerbahçe'nin bu sezon daha iyi kadrosu var ve Avrupa Ligi'nde şampiyonluk şansı olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı. 

'Oynadığım en iyi basketbolcu Kobe' 

Kariyerinde birçok iyi basketbolcuyla oynadığını belirten Vladimir Radmanovic, bu isimler arasında en iyi oyuncunun Kobe Bryant olduğunu belirtti. 

Sezon sonu basketbolu bırakacak Kobe Bryant'ın bu yıl yaşadığı düşüşün normal olduğunu vurgulayan Radmanovic, "NBA'de birçok iyi basketbolcuyla oynadım ama oynadığım en iyi oyuncu Kobe. Yeteneği, sahada sergilediği performans inanılmazdı. Şu anki Kobe'nin 7-10 sene öncekiyle aynı olmadığı aşikar. Yıllar boyunca sergilediği üst düzey performansın sonucunda 37 yaşında böyle bir düşüş yaşaması normal. NBA tarihinin en iyi oyuncularından biri. Unutulmayacak bir kariyeri geride bırakıyor" diye konuştu. 

Stephen Curry ile de oynama fırsatı bulduğunu anımsatan eski basketbolcu, "Kobe bir maçta 81 sayı atan inanılmaz bir oyuncu. Curry de Kobe kadar heyecan verici bir isim. Curry fiziksel olarak, boy olarak dezavantajlı olmasına rağmen inanılmaz işler yapıyor. Kobe Bryant, Michael Jordan, LeBron James gibi güçlü basketbolculara alıştık. Stephen onların aksine cılız olsa da çok iyi işler çıkaran bir basketbolcu" şeklinde görüş belirtti. 

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz