Beşiktaş, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Teleset Mobilya Akhisarspor'u deplasmanda 3-0 yendi. Beşiktaş, maç fazlasıyla liderliğe yükseldi.

Abone ol

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, üst üste üçüncü galibiyetini Teleset Mobilya Akhisarspor'u deplasmanda 3-0 yenerek aldı, zirvede Galatasaray ile Medipol Başakşehir'in karşılaşacağı haftada kayıp yaşamayıp maç fazlasıyla liderliğe ortak oldu.

Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada siyah-beyazlı ekibin gollerini 3 ve 47. dakikalarda Babel ile 20. dakikada Negredo attı. Bu skorla Kartal, son 5 haftaya 59 puanla girerek rakiplerinin alacağı sonucu beklemeye başladı. Üst üste üçüncü yenilgisini alan, son 5 maçtır galibiyete hasret kalan Akhisarspor ise 34 puanda kaldı. Maçın son dakikalarında Beşiktaş ve Akhisar taraftarları İzmir Marşı'nı bir ağızdan söyledi.

Mustafa Bozbey'den 'yeğen ataması' açıklaması Tarihinde ilk kez CHP yönetimine geçmişti: Beyoğlu Belediyesi borcunu açıkladı! Borsa günün ilk yarısında geriledi Galatasaray-Fenerbahçe derbisi hakkında son dakika kararı 'Bir sonraki pandemi' olarak nitelendiriyor! DSÖ Avrupa Direktörü Kluge dikkat çeken uyarı