Beşiktaş yine kazanamadı

Trabzonspor, sahasında Beşiktaş'ı 1-0 yendi.

Abone ol

TRABZON - Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda Beşiktaş'ı 1-0 yenen Trabzonspor, bu sezon "3 büyükler" karşısında sahasındaki ilk galibiyetini aldı.Bordo-mavililer, 68. dakikada Halil Altıntop'un golüyle maçı 1-0 kazanarak, sahadan 3 puanla ayrıldı.

Normal sezonda Beşiktaş'a sahasında 1-0, Galatasaray'a 3-0 mağlup olan, Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalarak galibiyet elde edemeyen bordo-mavililer, hem Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda ilk galibiyetini elde ederken hem de "3 büyükler" karşısında sahasında kazanamama serisini bozdu.
Bordo-mavililer, ligin 30'uncu haftasındaki Sivasspor maçının ardından 5 maç aradan sonra da galip gelmeyi başardı.
Trabzonspor, bu galibiyetle puanını 31'e yükseltirken, Beşiktaş ise 28 puanda kaldı.

Karşılaşmayı, Trabzonspor'un Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle 2 maç seyircisiz oynama cezası almasından dolayı sadece kadın ve 12 yaş altı çocuklar izleyebildi.

Halil Altıntop, 6'ncı golünü attı

Trabzonspor'da Burak Yılmaz'ın yokluğunda takımının galibiyet golünü atan Halil Altıntop, ligdeki 6'ncı golünü kaydetti.
Halil, Burak'ın forma giymediği normal sezonun ilk yarısında 1-0 galip geldikleri Gaziantepspor maçında da takımının golünü kaydetmişti.

Galibiyeti kutladılar

Karşılaşmanın ardından bordo-mavili takım, galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladı. Bu sırada sahaya giren küçük bir taraftar, güvenlik görevlilerine rağmen yanlarına gitmeyi başardığı futbolculardan imza aldı.
Karşılaşmayı 21 bin 700 taraftarın izlediği açıklandı.

Beşiktaş yine puan ile tanışamadı

Beşiktaş, Spor Toto Süper Final'deki ikinci karşılaşmasından da mağlubiyetle ayrıldı.
İlk maçında Galatasaray'a sahasında 2-0 mağlup olan Beşiktaş, Trabzonspor deplasmanında da 1-0 yenilerek gol ve puan ile tanışamadı.

Kamuda tasarruf ve verimlilik 8 alanla başladı Planlı üretim modeli çiftçiye nefes aldıracak Terzi usulü yazılımla 45 günlük işi birkaç saate düşürdü Split klima pazarı yüzde 35 büyüdü ihracat 2 kat arttı Yangın tüpüyle kirlenen su, ışınla temizlencek