Emre Akbaba'nın Galatasaray'a maliyeti belli oldu

Galatasaray, kadrosuna kattığı Emre Akbaba için Aytemiz Alanyaspor'a 4 milyon euro, oyuncuya ise yıllık 1 milyon 750 bin euro ödeme yapacak.

Abone ol

Galatasaray Kulübü, Aytemiz Alanyaspor'dan kadrosuna kattığı Emre Akbaba ile 3 yıllık sözleşme imzalandığını ve oyuncuya yıllık 1 milyon 750 bin euro ödeneceğini duyurdu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar AŞ'den Borsa İstanbul'a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) da yer alan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"Profesyonel futbolcu Emre Akbaba ve kulübü Aytemiz Alanyaspor ile oyuncunun transferi konusunda anlaşmaya varılmıştır. Futbolcunun eski kulübüne 4 milyon euro tutarında transfer bedeli ödenecektir. Futbolcunun kendisiyle de 2018-2019 futbol sezonundan başlamak üzere 3 sezon için anlaşmaya varılmıştır. Her bir futbol sezonu için oyuncuya net 1 milyon 750 bin euro sabit transfer ücreti ödenecektir."

Bombalı saldırı hazırlığındaki IŞİD'li İstanbul'da yakalandı 'Emekliye 10 bin TL yeter' dedi, Özgür Demirtaş'ı çileden çıkardı CHP lideri Özgür Özel'den Ali Yerlikaya'ya 'Taksim' telefonu Tahir Elçi davasında sanıklara beraat talebi TÜİK'ten turizm istatistiklerinde revizyon