Final Four'da eşleşmeler belli oldu

Fenerbahçe Ülker ve CSKA Moskova'nın ardından Real Madrid ve Olympiakos da Dörtlü Final'e yükseldi. Madrid'de 15-17 Mayıs'ta yapılacak organizasyonun ilk gününde Fenerbahçe Ülker-Real Madrid, CSKA Moskova-Olympiakos karşı karşıya gelecek

Abone ol

Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi dördüncü maçlarının sonunda Dörtlü Final'e yükselen takımlar belli oldu. 

Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe Ülker'in yanı sıra Rusya'dan CSKA Moskova, İspanya'dan Real Madrid ve Yunanistan'dan Olympiakos, 15-17 Mayıs'ta İspanya'nın başkenti Madrid'de yapılacak Dörtlü Final organizasyonunda mücadele edecek. 

Çeyrek final serisinde Dörtlü Final'e ilk Fenerbahçe Ülker yükseldi. Sarı-lacivertli takım, son şampiyon İsrail'in Maccabi Electra ekibi ile oynadığı seriyi 3-0 bitirerek maç kaybetmeden Madrid vizesi alan tek oldu. CSKA Moskova ise Yunan ekibi Panathinaikos ile dün oynadığı dördüncü maç sonunda seriyi 3-1 kazanarak adını Dörtlü Final'e yazdırdı. 

Çeyrek finalde dün akşam oynanan maçlarda, Dörtlü Final'e ev sahipliği yapacak Real Madrid, dördüncü karşılaşmada Anadolu Efes'i deplasmanda 76-63 yenerek seriyi 3-1 kazandı. Olympiakos da sahasında Barcelona'yı 71-68 yenerek seriyi 3-1 aldı ve Dörtlü Final'e yükseldi. 

Dörtlü Final'deki ilk maçlarda Fenerbahçe Ülker, ev sahibi Real Madrid ile karşılaşacak. CSKA Moskova ise Olympiakos ile karşı karşıya gelecek.  

Borsa günü rekor seviyeden tamamladı Tekel bayilerinden BAT grubu sigaralara protesto kararı Erdoğan-Özel görüşmesinin tarihi belli oldu Erhan Usta İYİ Parti'deki görevinden istifa etti Bombalı saldırı hazırlığındaki IŞİD'li İstanbul'da yakalandı