Galatasaray Chedjou ile anlaştı

Galatasaray, Kamerunlu oyuncu Chedjou ile 4 yıllık anlaşma yaptığını borsaya bildirdi. Chedjou'nun bonservisi için Lille kulübüne 6 milyon 300 bin euro ödenecek.

Abone ol

Galatasaray, Fransa'nın Lille takımının Kamerunlu defans oyuncusu Aurelien Chedjou'yu 4 yıllığına transfer etti. Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den Kamuyu Aydınlatma Platformu'na gönderilen yazıda şu ifade kullanıldı: "LOSC Lille SA (Lille FC) profesyonel oyuncularından Aurelien Chedjou ile  2013-2014 sezonundan başlamak üzere 4 futbol sezonu için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcunun eski kulübüne (Lille FC) 6 milyon 300 bin Euro bonservis ücreti ödenecektir. Futbolcuya ise, her bir sezon için 2 milyon 200 bin Euro sabit transfer ücreti ve 10 bin Euro maç başı ücreti ve bir kereye mahsus olmak üzere 200 bin Euro imza ücreti ödenecektir."

'Emekliye 10 bin TL yeter' dedi, Özgür Demirtaş'ı çileden çıkardı Tahir Elçi davasında sanıklara beraat talebi Yargıtay'da başkan 26'ncı turda da seçilemedi Bomba kulis: Erdoğan yarın bazı isimleri görevden alabilir CHP'den ESK yetkilileri hakkında suç duyurusu