İki maçta 4 puan yetiyor

"Ay-yıldızlı" ekip, yarın Çek Cumhuriyeti'ne konuk olacak. Play-off turuna kalabilmek için son 2 maçından 4 puan çıkarması yeterli olan milli takım, bu zorlu deplasmandan en azından puanla dönmeye çalışacak.

Abone ol

A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki 9. maçında yarın deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. 

İzlanda ve Çek Cumhuriyeti'nin son 2 maç öncesi finallere kalmayı garantilediği grupta, Hollanda ile 3'üncülük mücadelesi yapan "Ay-yıldızlılar", bu kritik virajda Çek Cumhuriyeti ile büyük önem taşıyan bir karşılaşmaya çıkacak. 

Başkent Prag'daki Generali Arena'da TSİ 21.45'te başlayacak mücadeleyi, İngiltere Futbol Federasyonu'ndan Martin Atkinson yönetecek. 

İki maçta 4 puan yetecek 

A Milli Takım, A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile yapacağı son 2 maçtan 4 puan çıkarması durumunda, rakibi Hollanda'nın maçlarını kazanması halinde dahi play-off turuna kalacak. 

Gruptaki son maçında Hollanda'yı 3-0 yenerek rakibinin 2 puan önüne geçen ve ikili averajda üstünlük sağlayan milliler, yarın Çek Cumhuriyeti karşısında en azından puan alabilmek için mücadele verecek. 

Kılıçdaroğlu hakkında hapis cezası talebi Diyanet İşleri Başkanı Erbaş'tan Audi A8 açıklaması AJet'ten ucuz bilet kampanyası: Son tarih 4 Mayıs! Sağlıklı beyaz ekmek yolda! Ankara'da kuvvetli yağış sonrası metro seferlerinde aksama