Muhabir hayatını kaybetti

Florya Metin Oktay Tesisleri'ne Galatasaray'ın antrenmanını takip etmeye giden Sabah Gazetesi Foto Muhabiri Koyuncu, tesisin demir kapısına sıkıştı. Koyuncu, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

Abone ol

İSTANBUL - Galatasaray'ın bu sabah yapılması planlanan antrenmanı öncesi, Florya Metin Oktay Tesisleri önünde geçirdiği kazada ağır yaralanan Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu, hastanede vefat etti.  

Tesislerin demir kapısına sıkışması sonucu başından ağır bir şekilde yaralanan 37 yaşındaki Koyuncu, kaldırıldığı Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yoğun bakım ünitesinde yaşamını yitirdi.   

Hastane dışında bekleyen Koyuncu'nun ailesi, yakınları ve meslektaşları, vefat haberiyle büyük bir üzüntü yaşadı.  

İlk müdahaleyi Galatasaray Futbol Takımı'nın doktorları yaptı

Antrenmanı takip etmek üzere tesislere gelen Koyuncu, tesisin dış demir kapısının kapanması sonucu sıkıştı. Kanlar içinde yere düşen foto muhabirine ilk müdahaleyi Galatasaray Futbol Takımı'nın doktorları yaptı. Olay yerine gelen ambulans ekiplerinin müdahalesinin ardından Koyuncu, hastaneye kaldırıldı. Erkan Koyuncu'nun hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi. 

Antrenman öncesi hazırlık yaptıkları sırada kazayı öğrenen futbolcular ve tesislere gelen basın mensupları büyük üzüntü yaşadı. Sarı-kırmızılı futbolculardan Melo ve kaleci antrenörü Taffarel, Erkan Koyuncu'nun yanına kadar gelerek yapılan müdahaleyi bir süre izledi.  

Yaşanan kaza nedeniyle antrenman belirlenen saatte başlamadı ve sarı-kırmızılı futbolcular da Koyuncu'nun durumunu üzüntülü bir şekilde takip etti. Basın mensupları da meslektaşlarının yaşadığı kaza nedeniyle adeta şok olurken, Koyuncu hastaneye kaldırıldıktan sonra tesislerden ayrıldı.  

Sarı-kırmızılı ekipte morallerin bozulmasıyla, teknik heyet antrenman programını değiştirdi ve futbolcuların bireysel çalışmalar yaptıkları öğrenildi.

Kulüplerden başsağlığı mesajı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF), Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleriyle, Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi, sarı-kırmızılı takımın antrenmanına gittiği Florya Metin Oktay Tesisleri önünde geçirdiği kaza nedeniyle yaşamını yitiren Sabah gazetesi muhabiri Erkan Koyuncu için başsağlığı mesajları yayımladı. 

Galatasaray Kulübü'nün internet sitesinde yayımlanan mesajda, "Bugün basına açık yapılan antrenmanda çok talihsiz bir kaza geçirerek hastaneye kaldırılan Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu'nun vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakımında tedavi altına alınan Erkan Koyuncu tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Merhuma Allah'tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve spor basın camiasına başsağlığı dileriz" denildi.  

Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri ile TFF ve TBF de yayımladıkları mesajlarda yaşanan acıyı paylaştıklarını belirtip, başsağlığı diledi.  

Türkiye Spor Yazarları Derneği İstanbul Şubesi'nin yayımladığı mesajda ise "Meslektaşımız ve Sabah gazetesi foto muhabiri Erkan Koyuncu kaldırıldığı hastanede hayata gözlerini yummuştur. Camiamız ve ailesine başsağlığı dileriz" ifadeleri yer aldı.  

Binance'in eski CEO'suna 4 ay hapis cezası Eksun Gıda'dan 413 milyon liralık net kar Işıkhan: İş sağlığı ve güvenliği reformunu kararlılıkla uygulayacağız Korhan Berzeg'e ilişkin arama çalışmaları sonlandırıldı Doğal gazda mayıs tarifesinde değişikliğe gidilmedi