Potada tarihi final

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yarın başlayacak seride Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan, play-off tarihinde ilk kez finalde karşı karşıya gelecek

Abone ol

Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nde yarın başlayacak play-off final serisinde Fenerbahçe ile Beşiktaş Sompo Japan, karşı karşıya gelecek.

Ligde 1983-1984 sezonunda başlayan play-off sisteminde iki ekip, ilk kez finalde birbirlerine rakip oldu. Son şampiyon Fenerbahçe, ligde 7 kez mutlu sona ulaştı. Beşiktaş ise ligde iki kez şampiyonluk sevinci yaşadı.

Rekor Anadolu Efes'te

Anadolu Efes, 13 kezle en fazla şampiyonluk yaşayan takım konumunda bulunuyor. Galatasaray'ın müzesinde ise 5 lig şampiyonluğu kupası var.

Eczacıbaşı hala ikinci sırada

Basketbol şubesini yıllar önce kapatan Eczacıbaşı ise Anadolu Efes'in ardından 8 şampiyonlukla en fazla şampiyonluğa ulaşan ikinci takım olarak dikkati çekiyor. Ligde İTÜ 5, Ülkerspor da 4 kez kupayı müzesine götürdü.

İlk şampiyon Altınordu

1966-1967 sezonuyla başlayan Deplasmanlı Erkekler Basketbol Birinci Ligi'nde ilk şampiyonluğu ise Altınordu kazandı.

Kurumlar vergisi beyanında bugün son gün Benzin ve motorin (mazot) litre fiyatı ne kadar, kaç TL? Kilis'te eşi ve 3 çocuğunu öldüren kişi intihar etti 19 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu: 51 gözaltı Tasarruf finansmanı yüzde 100 büyüdü!