Potanın Perileri Dünya dördüncüsü

A Milli Kadın Basketbol Takımı, Dünya Şampiyonası üçüncülük maçında Avustralya'ya 74-44 yenildi ve tarihinde ilk kez yer aldığı organizasyonu dördüncü sırada tamamladı

Abone ol

İSTANBUL - Ülkemizde düzenlenen 2014 FIBA Kadınlar Dünya Şampiyonası'nda mücadele eden A Milli Kadın Takımımız, Avustralya ile bronz madalya için karşı karşıya geldiği karşışmada tutunamayınca kürsüye çıkma şansını da yitirmiş oldu.

Yarı final mücadelesinde İspanya'ya kaybeden potanın perileri, bronz madalya için çıktığı Avustralya karşısında konstantrasyon kaybı yaşadı ve farklı kaybetti.

Potanın Perileri, bu sonuçla Avrupa ikinciliği ve üçüncülüğü, Olimpiyat beşinciliği gibi apoletlerin arasına dünya dördüncülüğünü de eklemiş oldu.

Dün akşam oynanan yarı final mücadelesinde A Milli Kadın Takımımız, İspanya'ya 66-56 mağlup olarak final şansını kaybetmişti. Bugünkü rakibimiz Avustralya ise yarı final mücadelesinde ABD'ye yenilmişti. Avustralya Potanın Perilerini 74-44 mağlup ederek bronz madalyanın sahibi oldu.

Kamuda tasarruf ve verimlilik 8 alanla başladı Planlı üretim modeli çiftçiye nefes aldıracak Terzi usulü yazılımla 45 günlük işi birkaç saate düşürdü Split klima pazarı yüzde 35 büyüdü ihracat 2 kat arttı Yangın tüpüyle kirlenen su, ışınla temizlencek