Şampiyonlar Ligi'nde ilk maçlar tamamlandı

Temsilcimiz Galatasaray'ın da yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde ilk karşılaşmalar dün akşam oynana maçlarla tamamlandı.

Abone ol

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde bu akşam E, F, G ve H gruplarında ilk maçlar oynandı. Böylece dün oynanan maçların ardından gruplarda ilk maçlar tamamlanmış oldu.

E Grubu mücadelesinde Bayer Leverkusen, milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu'nun 2 gol attığı maçta BATE Borisov'u 4 - 1'lik farklı skorla yendi. Hakan Çalhanoğlu ilk golünü 47. dakikada, ikinci golünü ise 75. dakikada penaltıdan kaydetti.

E Grubu'nda oynanan diğer maçta ise Roma, sahasında Barcelona ile 1-1 berabere kaldı. Romalı Salih Uçan'ın, Barcelona maçının 20 kişilik kadrosunda olmasına rağmen, rahatsızlanması sonucu stada gelemediği öğrenildi.

Bu arada Barcelona ile 4 kez Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Messi, turnuvadaki 100'üncü maçına çıktı.

G Grubu'nda da Chelsea, sahasında Maccabi Tel Aviv'i 4 - 0'la geçerken, F Grubu'nda Bayern Münih de Olympiakos'u deplasmanda 3 - 0 mağlup etti.

Bugün oynanan maçlarda alınan sonuçlar şöyle;

E GRUBU

Bayer Leverkusen - BATE Borisov: 4 - 1

Roma - Barcelona: 1 - 1

F GRUBU

Dinamo Zagreb - Arsenal: 2 - 1

Olympiakos - Bayern München: 0 - 3

G GRUBU

Chelsea - Maccabi Tel Aviv: 4 - 0

Dynamo Kiev - Porto: 2 - 2

H GRUBU

Gent - Lyon: 1 - 1

Valencia - Zenit St. Petersburg: 2 - 3

Şişecam'dan daha iyi bir dünya için iş birliği çağrısı İngiliz KOBİ’lere Türk sanal posu Karkas et fiyatı 10 günde 35 lira düştü 10 icra dosyasından 1’i ihlalli köprü geçişinden “Güneş enerjisinin yaygınlaşması için depolama şart”