Serena adını finale yazdırdı

Wimbledon Tenis Turnuvası'nın tek kadınlar yarı final karşılaşmasında Serena Williams, Maria Sharapova'yı yenerek finale yükseldi.

Abone ol

İngiltere'nin başkenti Londra'da devam eden Wimbledon Tenis Turnuvası'nda, tek kadınlarda 1 numaralı seribaş Serena Williams, 4 numaralı seri başı Maria Sharapova'yı 2-0 yenerek finale yükseldi. 

ABD'li Serena Williams, rakibi Rus Maria Sharapova karşısında üstünlüğünü ilk sette ortaya koyarak karşılama sonuna kadar üstünlüğünü korudu. Bu yılın Avusturalya Açık şampiyonu Serena Williams, Rus raketi 6-2 ve 6-3 setlerle yenerek korttan 2-0 galip ayrıldı ve adını finale yazdırdı.

Merkez kortta oynanan ve 2 saat 14 dakika süren karşılaşmada Serena Williams; 13 Ace, 29 winner, 2 çift hata ve 15 basit hata ile, Rus raket ise ; 2 Ace, 29 winner, 2 çift ve 6 basit hatayla oynadı. 

İkili daha önce 19 kez karşıkarşıya gelmiş Serena Williams bu karşılaşmaların 17'sini kazanmıştı. 2004 yılında oynadıkları finali Sharapova kazanarak o yılın şampiyonu olmuştu. 

Wimbledon'da beş kez şampiyon olan Serena, altıncı şampiyonluğunu almak için cumartesi günü turnuvanın en genç dört oyuncusundan biri olan 21 yaşındaki İspanyol Gabrine Muguruza ile karşı karşıya gelecek.

1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak