Ehlikeyf ve yeni saat modelleri

DKNY kadını stilinden ilham alıyor; Eterna'dan sofistike ve modern içerikli vintage tarzı; Gc'nin erkek ve kadın güz koleksiyonu; Guess saatlerinde sonbahar; LoveWatch: Klasik ve spor saat aynı bünyede; Seiko Presage: Yüksek mekanik saat yapımcılığı.

Abone ol

DKNY kadını stilinden ilham alıyor

DKNY kadını stilinden ilham alan saat modelleri, gri ve lacivert tonlarının hakim olduğu renk paleti kullanıyor. Yeni sezonda metalik tonları, modern kadın stilinin gardrobunun ayrılmaz parçası olarak adlandırıyor. DKNY erkek giyim defilesinden ilham alan saat modeli, fonksiyonelliğin yanı sıra paslanmaz çelik kasası ve kordonu ile feminenliğin aksine daha maskülen bir stil sunuyor. Paslanmaz çelik kasa, klasik lacivert deri kayışla bir araya geliyor.

Eterna'dan sofistike ve modern içerikli vintage tarzı

Eterna'nın 1950 ve 60'lardaki klasik tasarımlarından ilham alan ve Eterna'nın 160 yıllık tarihinden izler taşıyan koleksiyon bugünün kadın ve erkek saat severlerine çağdaş bir yorumla sunuluyor. Saatler, vintage tasarımlı saat beğenen, ama aynı zamanda canlı ve kendine özgü bir stil arayanlara hitap ediyor. Yeni Eternity saatlerde zaman tutma fonksiyonları oldukça kolay okunabilir özelliğe sahip ve geleneksel İsviçre saat yapımcılığının örneklerinden.

Eternity erkek saatleri    

Otomatik veya quartz makineli, 40 mm çapındaki yuvarlak kasalı Eterna erkek koleksiyonunda kolay okunabilen kadran, yontulmuş ibreler, uzun ince indeksler ve net dakika çizgileri bulunuyor. Çizilmeye dayanıklı safir cam ve safir arka kapak bulunuyor.  

Eternity kadın saatleri

Sedef kadrandaki Romen rakamlar,  düz veya pırlantalı indekslerle birleşiyor. 32 mm çapında kasa ve quartz makineye sahip modeller, deri kayış veya el yapımı metal bilezik ile sunuluyor. 

Gc'nin erkek ve kadın güz koleksiyonu

Sonbahar 2016 sezonunda Gc saatleri, Gc Lady Chic Cable koleksiyonunu sunuyor. Bezel çevresinde göze çarpan saatin kordonunda ve tepesinde de tekrar eden kablo motifi, koleksiyonu diğerlerinden ayıran başlıca özellikler arasında… 38mm kasa çapına sahip saatler, pembe altın, çelik ve pastel mor tonlarında satışta.

Guess saatlerinde sonbahar

Guess saatleri, klasik saat tasarımını pembe altın ve zengin renk tonlarıyla bir araya getirerek elegant ve feminen stili tek bir tasarımda buluşturuyor. 

Guess kadın saatleri

Guess kadın saat modeli, yumuşak karamel ve pastel mavisi tonları, orijinal deri kayış, taşlı roma rakamları, taşlı kasa ve fonksiyonel kadranla geliyor.

Guess erkek saatleri

Fonksiyonelliğin pembe altın ve siyah tonlarıyla buluştuğu rahat ve maskülen Guess saat modeli, pembe altın tonlarındaki kasası ve IP bezeli. Çok fonksiyonlu kadranda gün, tarih ve saat göstergesi detayları bulunuyor. Saat modelinin siyah deri kayışı bulunuyor.

LoveWatch: Klasik ve spor saat aynı bünyede

Erdal Kaya "Lovering" ile başladığı takı ve aksesuar sektöründe ikinci adımını "LoveWatch"la attı. LoveWatch, klasik ve spor saati bir bünyede toplamayı hedefliyor. Hafif ve renkli nato bantlar, net anlaşılır kadranının renkleri hem kadın, hem de erkek modellerinde yer alıyor. İstenildiği zaman değişebilen ve o günkü renginize ayak uyduran nato bantlar sayesinde LoveWatch saatleri farklı kıyafetlerle kullanılabiliyor.

Seiko Presage: Yüksek mekanik saat yapımcılığı

Seiko, ilk mekanik kol saatini 1913 yılında üretti. 1956 yılında ise ilk otomatik kol saatini üretti. 1958 yılında, hassasiyetin uzun süre korunmasını sağlayan, darbeye dayanıklı Diashock sistemini geliştirdi. 1959 yılında, hızlı kurma sistemi Magic Lever'i icat etti. 1964'te, kendi geliştirdiği ve Spron adını verdiği özel alaşımı kullanarak balans yaylarını kendi üretmeye başladı. 1967 yılında, Japonya'nın ilk hi-beat kalibresini üretti. 1969 yılında, dikey kavrama ve kolon çark sistemli dünyanın ilk otomatik kronograf saatini piyasaya sundu ve 2014 yılında Seiko'nun mekanik saat yapımcılığındaki ustalığı, hi-beat kalibre ile Grand Prix d'Horlogerie de Genève'de ödüllendirildi.

İki Limited Edition

Yeni Presage koleksiyonu, Seiko'nun ve aynı zamanda Japonya'nın ilk kol saati meşhur Laurel'den ilham alıyor. Bu miras bugün, iki Limited Edition otomatik kronograf model ile hayat buluyor. Kadranların biri mine diğeri ise siyah lake. Her ikisi de, dikey kavrama ve kolon çarkı sistemli 8R48 kalibreye sahip. İki model de Seiko'nun otomatik saat yapımcılığındaki 60. yılı anısına 1000'er adet olarak sınırlı üretildi. 

Presage koleksiyonunun geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor. Tamamı mekanik olan, ulaşılabilir fiyatlı 4R kalibreden, 6R'ye ve hatta ayrıcalıklı 8R kalibreye kadar 60 modelden oluşuyor. Koleksiyonda, multi hand güç rezervli 6R27 kalibreli modellerin yanı sıra, 4R57 kalibrenin yeni versiyonunu içeren modeller de yer alıyor. Seiko'nun ilk kez bu yeni kalibrede yer verdiği merkezi güç rezervi göstergesi, biri limited edition olan beş modelde bulunuyor. Tüm Presage modelleri 10 bar su geçirmezlik özelliğine ve yansıma yapmayan safir kristal cama sahip.

Çay simit hesabı açlık sınırına yaklaşıyor Taksim Meydanı'na bariyerler yerleştirilmeye başlandı Kudüs’te İsrail polisi bir Türk vatandaşını öldürdü Cevdet Yılmaz’dan Huawei'ye ‘yatırım artırma’ çağrısı "Polemiklerle gündemi meşgul etmenin anlamı yok"