En zengin şarkıcı Rihanna

Ünlülerin toplam varlıklarını raporlayan ABD merkezli internet sitesi Celebrity Net Worth, 2024 yılının en zengin 10 şarkıcısını listeledi.

Dünya Gazetesi | Abone ol

Emre ERGÜL

1-Rihanna: Gerçek ismi Robyn Rihanna Fenty. 36 yaşındaki Barbadoslu şarkıcının şahsi serveti 2.1 milyar civarında. Servetinin çoğu şarkıcının soyadını taşıyan ikonik markası Fenty Beauty’den geliyor.

2-Taylor Swift: 34 yaşındaki 14 Grammy ödüllü ABD’li şarkıcı milyarder olmak üzere. Şahsi serveti 900 milyon dolar.

3-Madonna: “Pop’un Kraliçesi” 850 milyon dolarlık bir servetin üzerinde oturuyor.

4-Celine Dion: Sahnelerden uzaklaşmak zorunda kalan 55 yaşndaki şarkıcının 800 milyon dolara sahip olduğu konuşuluyor.

5-Dolly Parton: ABD’li country şarkıcısı. 78 yaşında. Kendisi için bir zamanlar “Bu kadar ucuz görünmek için çok para harcadım” esprisi yapmıştı. Serveti 650 milyon dolar!

6-Beyonce: “Texas Holdem” şarkısıyla Amerikan country listesine 1 numaradan giren ilk siyahi şarkıcı olan şarkıcının serveti 600 milyon civarında.

7 -Julio Iglesias: 80 yaşındaki İspanyol şarkıcı, zengin şarkıcılar listesindeki tek erkek. Tüm dünyada 300 milyon album satan Iglesias’ın 600 milyon doları olduğu söyleniyor.

8-Gloria Estefan: 66 yaşındaki Küba asıllı Amerikalı şarkıcı kariyeri boyunca 500 milyon dolarlık bir servet yaptı.

9-Victoria Beckham: Spice Girls grubunun Posh Spice’ı… 49 yaşındaki İngiliz şarkıcı, müzik kariyerinden sonra girdiği moda sektörü sayesinde 450 milyon dolarlık şahsi servet yaptı.

10- Barbra Streisand: 81 yaşındaki Amerikalı şarkıcı, eğlence dünyasında “EGOT” olmuş ender insanlardan biri… Şahsi serveti 400 milyon dolar. (EGOT, Emmy, Grammy, Oscar ve Tony ödüllerinin hepsini alanlara verilen bir isim.)

Böyle giderse 450 milyon dolarlık tesisi kapatırız Kurdan bunalan ihracatçı Amerika pazarına yöneldi 130 ülkede 346 noktaya ulaşan THY, 91. yaşını kutluyor Elektrikte sabit tarife sürdürülebilir değil Atık piller fidana fidanlar ormana dönüşecek