ABD'de ilkokula korkunç saldırı

ABD'de ilkokula düzenlenen saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybetti.

Abone ol

DÜNYA / DIŞ HABERLER

CONNECTICUT - Amerika Birleşik Devletleri'nin Connecticut eyaletinde bir ilkokula silahlı saldırı düzenlendi. En az 18 çocuğun hayatını kaybettiği saldırıda ölü sayısının 27 olduğu bildirildi. Olay esnasında okulda 600 çocuk bulunuyordu.
 

CBS News'ün haberine göre Newton şehrindeki Sandy Hook İlkokulu'na yaşanan facianın sorumlusu da polis tarafından vurularak öldürüldü. Görgü şahitleri olay sırasında 100 defadan fazla silah ateşlendiğini bildirirken saldırganın en az iki silah taşıdığı iddia edildi.

Olay sonrasında okulda kalan çocuklar öğretmenler tarafından yakınlarda bulunan bir itfaiye merkezine götürüldüler. Saldırı yerel saat ile 09:40'da gerçekleşti. Saldırgan silahını ateşlemeye başladıktan sonra okul hoparlörlerinden öğretmenlere kapılarını kilitlemelerini anonsu yapılması ölü sayısının artmasını önlediği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

“Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek Batman'dan 41 ülkeye solunum cihazı ihracatı HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak Veysel Memiş: 2024 yılında da başarı hikâyeleri yazmayı sürdürüyoruz