İşte Türkiye'deki fiyatı

Apple'ın dün görücüye çıkardığı yeni nesil iPhone’ların Türkiye’deki fiyatları belli oldu

Abone ol

İSTANBUL (dunya.com) - Teknoloji devi Apple, dün Kaliforniya’da düzenlediği lansmanda yeni ürünleri iPhone 6, iPhone 6 Plus ve Apple Watch'ı tanıttı. 

Apple'ın 19 Eylül'de satışa sunacağını açıkladığı iPhone'un Türkiye'deki fiyat aralığı da netleşti. Lansmanın hemen ardından Apple Store’un Türkiye sayfasında duyurulan bilgiye göre, yeni nesil iPhone 6 ve iPhone 6 Plus 26 Eylül'den itibaren satışta olacak. 

4.7 inç ekrana sahip olan 'iPhone 6', 2349 TL’den başlayan fiyatla, 5.5 inç ekrana sahip olan 'iPhone 6 Plus' ise, 2649 TL’den başlayan fiyatla satışa sunulacak. Fiyatlar telefonun depolama kapasitesine göre değişebilecek.

iPhone 6 ve iPhone 6 Plus,  19 Eylül'de ABD, Kanada, İngiltere, Fransa, Almanya, Avustralya, Japonya, Singapur ve Hon Kong'da satışa sunulacak.

Apple Watch 2015'te geliyor

Şirketin CEO'su Tim Cook lansmanda yaptığı konuşmada Apple'ın ilk akıllı saati 'Apple Watch'ın 2015 başında satışa sunulacağını saatin fiyatının ise 349 dolardan başlayacağını duyurdu. Saatler Apple Watch, Watch Sport ve Watch Edition adları verilen üç farklı tarzda satılacak. Saatin Türkiye fiyatının 750 TL civarında olması bekleniyor.

Türkiye'deki ikinci mağazayı açabilir

Apple, Türkiye’deki ilk ve tek mağazasını 5 Nisan'da İstanbul’daki Zorlu Center AVM'de açmıştı. Yoğun ilgi gören açılıştan sonra Apple'ın 2015 yılında Anadolu Yakası'na da bir mağaza açacağı iddia ediliyor.

Fenerbahçe'de olağan seçimli genel kurul tarihi belli oldu AK Parti'de kamp tarihleri belli oldu İstanbul'da ücretsiz HPV aşısı uygulaması başlıyor Borsa günü yükselişle tamamladı Altının kilogram fiyatı 2 milyon 420 bin liraya geriledi