Kerry'den sürpriz Bağdat ziyareti

ABD Dışişleri Bakanı Kerry, Irak'ın başkenti Bağdat'a gitti. Kerry'nin Irak Başbakanı Maliki'nin de bulunduğu üst düzey isimlerle görüşeceği öğrenildi

Abone ol

İSTANBUL - ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, ani bir kararla Irak'ın başkenti Bağdat'a gitti. Irak Başbakanı Maliki'nin de bulunduğu üst düzey isimlerle görüşecek olan Kerry, ziyaret kapsamında bazı açıklamalarda bulundu.

Kerry'nin gündemi başta Irak yönetimi olmak üzere bölgesel konulardı."Irak'ın tümünü temsil edecek bir hükümet kurma fırsatı var" diyen Kerry, basın toplantısında Irak krizini öne çıkardı. Kerry şöyle konuştu:

"Iraklılara bu geçiş sürecini tamamlamalarında yardımcı olacağız. Bölge halklarının Maliki'den memnun olmadığını biliyoruz."

1 Mayıs’ta 3 ilde raylı sistemler ücretsiz “Toplu Sözleşme Kanunu’nda değişik yapılması gerekiyor” ABD'de silahlı saldırıya uğrayan polislerden 4'ü öldü, 4'ü yaralandı Hedef Holding, yatırım ve dijital bankacılıkta büyüyecek HT Solar, bu yıl Türkiye’de ilk kez esnek panel seri üretimine başlayacak